ANNONSE

Knut Hardang og Hans Martin Nakkim er gründerne bak det nye serveringskonseptet Egoista Pizza.
ALLE FOTO: ANDREA SYVERSEN / DRM24

Åpner nytt pizza-konsept på Gulskogen

Om kort tid åpner en nyetablert pizzarestaurant i andre etasje på kjøpesenteret. Nå mangler bare stenovn, frysedisk og skjenkebevilling fra kommunen.


Andrea Syversen

 09.01.20, kl. 22:23
 21.01.20, kl. 09:16


ANNONSE
ANNONSE

 

GULSKOGEN: Gründernes mål er å fornye pizzamarkedet, og gjøre pizza til en opplevelse ved at kunden selv får komponere sin egen porsjonspizza.

- Vi har to sauser å velge mellom, en hvit basert på crème fraîche og en tomatsaus. Ellers så vil vi til enhver tid ha 32 forskjellige tilbehør å velge mellom, forteller Nakkim.

Prisen beregnes derfor etter antall typer tilbehør du velger fra disken – ett tilbehør, fem, eller hvor mange du vil.

Hentet konseptet fra USA

- Pizzamarkedet i Drammen er ikke så godt dekket når det kommer til valgmuligheter. Og vi ser at liknende konsepter har gått bra i USA, så vi har latt oss inspirere, forteller Nakkim.

IMG_9328.jpg«Og siden du bestemmer, og alt er på dine premisser, kommer restauranten til å hete Egoista. Fordi du kan være ego, og fordi pizzaen er italiensk. Ego + ista. Egoista.», står det på banneren utenfor restauranten.

Steketid på 90 sekunder

Nakkim forteller at konseptet er for folk på farta – og for at det skal gå fort må steketiden kortes ned.

Valget falt derfor på en italiensk stenovn med elektrisk oppvarming. Her trenger pizzaene kun å stekes på høy temperatur i 90 sekunder.

IMG_9322.jpgMidt i lokalene skal stenovnen stå.

- Andre steder må du vente flere kvarter på pizzaen, det trenger du ikke her.

I tillegg til restaurantens 30 sitteplasser skal de også tilby takeaway. Og hvis alt går etter planen og kommunens serveringsbevilling kommer i tide, er målet å åpne allerede 15. januar.

IMG_9324.jpg

Positiv senterleder

Ideen kom allerede i mars 2019, og i høst var de på visning de gamle lokalene til Soho på Gulskogen.

- Da Knut og Hans Martin tok kontakt med oss på Gulskogen for å fortelle om konseptet sitt ble jeg interessert i å høre mer etter første telefonsamtale, forteller senterleder Elisabeth Lohk.

Lohk forteller at senteret stadig får forespørsler etter pizza.

- Vi fikk troen på at dette er noe som vil passe inn i vår sammensetning av spisesteder her på Gulskogen, samt være noe våre kunder vil like.

LES MER OM NÆRINGSLIV HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE