ANNONSE

FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Senter-satsing: Åpner ny sportsbutikk og kafé på Strømsø

Torsdag 10. juni åpner to etterlengtede nyetableringer på Strømsø Senter.


Alexander Jansen

 04.06.21, kl. 20:06
 13.06.21, kl. 13:23


ANNONSE
ANNONSE

 

STRØMSØ: - Strømsø Senter har, etter at vårt populære konditori la ned driften i månedsskiftet januar/februar i år, vært uten spisested. Dette endres seg nå ved at Nelenas Spiseri åpner på samme sted som konditoriet tidligere lå, opplyser senterleder Asle Lund Nilsen.

- I tillegg ønsker vi Strømsø Sport velkommen til senteret. I det som kan betegnes som selve navet i Drammens-idretten ser vi fram til endelig å kunne tilby en sportsforretning på vårt senter, sier Lund Nilsen.

Både spisestedet og sportsbutikken ligger i 2. etasje i senteret. Fredag var det hektisk aktivitet i lokalene til Strømsø Sport for klargjøring til åpning.

- Det er mye som skal på plass, så her blir det full rulle frem mot åpning, sier butikk-gründer og daglig leder Sonde Haga.

Som «Strømsø-gutt» er det en aldri så liten drøm som går i oppfyllelse ved å åpne egen butikk. 

- Vi kommer til å ha fokus på mye turutstyr og klær, men også en del tilbehør til idretten. Drammenshallen ligger jo rett over gata og det blir naturlig å kunne tilby utstyr for fotball, håndball og andre idretter som foregår i nærområdet, sier Haga (bildet) til DRM24.

_A1I1647.jpgFULL FART: Sondre Haga har hendene fulle med utpakking.

_A1I1652.jpgKAFÉ: Nelanas spiseri skal tilby sultne shoppere noe å bite i på Strømsø.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE