ANNONSE

FASADEKOLLAPS: Metallkledningen på den ene langveggen blåste ned og lå strødd over et område på ca 100x50 meter.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Kraftig vindvær: Langveggen blåste ned på Arena Fjell

Den splitter nye hallen på Fjell huser blant annet gymsal og bibliotek. Ingen personer er skadet etter hendelsen.


Alexander Jansen

 16.09.20, kl. 09:49
 24.09.20, kl. 17:55


ANNONSE
ANNONSE

 

FJELL: Ved 10.00-tiden opplyste 110-sentralen at brannvesenet måtte rykke ut for å sikre veggplater på Fjell som hadde løsnet i vinden.

- Fasaden på en bygning er i ferd med å blåse ned, uttalte politiet kort tid etter.

Bygningen er en del av bygningsmassen som benyttes av Fjell skole, blant annet som gymsal. Politiet opplyser til DRM24 at ingen er skadet, men at det befant seg elever inne i hallen da hendelsen skjedde.

- Elever og ansatte holdes INNE på skolen, for å hindre at noen blir truffet av veggplatene. Det samme gjelder en barnehage som ligger i nærheten, opplyser politiet, som først opplyste at elever og ansatte ble evakuert.

_A1I8577.jpg
_A1I8548_4564.jpg
_A1I8553.jpg
_A1I8571.jpg
Brannvesenet og entreprenør jobber onsdag ettermiddag med sikring av takplatene som har blåst ned fra bygningen, som eies av Drammen kommune og ble åpnet i desember i fjor.

Kommunen opplyser at årsaken til det som skjedde foreløpig er ukjent.

_A1I8563.jpg
DJI_0057_345.jpgLÅ STRØDD: Store plater ligger strødd mellom Arena Fjell og Fjell skole onsdag.

DJI_0062_34543.jpgARENA FJELL: Huser blant annet ungdomsklubben Neon og Fjell-hallen. Nye Fjell skole ligger 100 meter nedenfor.

_R2I8580.jpgSPERRET AV: Området rundt skolen ble sperret av som følge av risikovurderingen.

_R2I8575.jpg

Farevarsel

Det er varslet stormfulle høyder på Østlandet med stiv kuling utsatte steder onsdag. Først på kvelden avtar vindværet. Meteorologisk Institutt har sendt ut farevarsel for store deler av Østlandet som følge av situasjonen.

Langs kysten og i Oslofjorden er det sendt ut kulingvarsel, med middelvind inntil 17 sekundmeter. Fra ettermiddagen og utover kvelden/natta er vindværet ventet å avta gradvis, viser ferske prognoser fra Meteorologisk Institutt.

Det anbefales å sjekke båten, og fortøyninger, og ikke legge ut på fjorden. Allerede i går kveld måtte mannskap reddes med Seaking-helikopter fra en cabincruiser i Oslofjorden som følge av bølger på over fem meter.

FØLG VÆRET DIREKTE HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE