ANNONSE

LANGVEIS FRA: Ulv Tyssøy fra Sotra med Lenea Natalie (9) og Birken (8) logget inn 482 kilometer bak seg til garasjesalg i særklasse på Brakerøya.
FOTO: NILS J. MAUDAL

4x4-folkets kjekt-å-ha-fest

For å lette litt på lagertrykket holdt Arctic Trucks Norge på Brakerøya et storskala garasjesalg lørdag. – Vinsjer og bergingsutstyr ble salgsvinner, forteller daglig leder Ørn Thomsen.


Nils J. Maudal

 20.01.18, kl. 16:49
 02.02.18, kl. 15:31


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det ble et lyspunkt i vintermørket for terrengbilentusiaster da utstyr- og ombyggingsspesialisten Arctic Trucks Norge åpnet garasjedørene på Brakerøya. 

Folk sto i kø for å sikre seg noe nødvendig pluss noe ikke fullt så nødvendig ekstrautstyr med synlige rabatter. Et par stikkprøver blant trofeene i kassakø-kaoset rett etter åpning vitnet om en høy kjekt-å-ha-faktor.

- Over all forventning, smiler daglig leder Ørn Thomsen (t.v.)  i Artic Trucks, her med monteringsskinner for interør i tilbudsavdelingen.

- Vi tar det som en tur. Og en anledning til bli bedre kjent med terrengbilentuaster og miljøet, sier Ulv Tyssøy fra Sotra. 

Han startet hjemmefra klokka to natt til lørdag med barna Lenea Natalie (9) og Birken (8) i baksetet på sin Toyota Landruiser 200. GPS-en forteller om 482 km på landeveien fram til Brakerøya.

- Det ble en slepestropp, en tappeventil og noen småting fra lagersalget. Pluss noe spesialbestilte deler til Toyotaen. På tilbakeveien blir det nattlig stopp i Hallingdal for et avbrekk og litt kvalitetstid, forteller han.

Over fjellet er det ikke kjøretøyet hans som utgjør begrensningen, men vegvesenets sikkerhetsforskrifter. Ulv Tyssøy har vanket i terrengbilmiljøet i 10 år og setter stor pris på teknikk og hestekrefter, friluftsliv og folk med felles bilinteresse. Og han gleder seg til våren da en tur til Namibia i Afrika står på programmet. Der skal terrengkjøring under litt andre forhold utforskes.

Kamerat-tjenester

- Nei, dette er deler jeg kjøper for kameraten min og oppbevarer for ham, smiler en ung Osloborger med et tilhengerfeste under armen mens han sakte avanserer i kassakøen.

- Og dette er deler til kameraten min. Som jeg bare skal oppbevare som en vennetjeneste. Prislapper og andre detaljer er ikke noe for oppslagstavlenene hjemme, sier nærmeste nabo i køen.

- Hvis jeg dør og min kone selger bilen og duppedittene for hva jeg har sagt det koster, ja da vil det være en tragedie, smiler en annen med kredittkortet klart.

De avstår alle høflig å oppgi navn av hensyn til blant annet husfreden.

Berging ble vinner

- Over all forventning! Mellom 600-700 besøkende i snøværet en lørdag formiddag var langt fler enn vi håpet, sier Ørn Thomsen, daglig leder i Arctic Trucks AS.

Bergingsutstyr ble salgsvinner, vinsjer og annet beslektet utstyr. Det eneste vi beklager er at vi gikk tomt for pølser, sier Ørn Thomsen.

SE FLERE BILDER FRA LAGERSALGET HER:

...


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE