ANNONSE

En glad gjeng med dedikerte Nissan-medarbeidere møter kundene hos Mobile i Bjørnstjerne Bjørnsons gate.
FOTO: FRANK WILLIKSEN

190 års erfaring med Nissan: – Vi vet hva vi skal se etter

Totalt 190 (!) års Nissan-kompetanse er samlet under ett tak hos forhandleren Mobile i Bjørnstjerne Bjørnsons gate.


Frank Williksen

 12.09.20, kl. 14:20
 22.09.20, kl. 12:15


ANNONSE
ANNONSE

 

STRØMSØ: – Vi kan Nissan, ja, fastslår daglig leder Tom Erik Moen overfor DRM24.

Den hos Mobile som har aller lengst erfaring, er Bent Roar på delelageret. Han har jobbet med merket i 36 år, tett fulgt av ettermarkedsleder Håkon med 34 år. Hans Ivar, tekniker som jobber med blant annet batterier og garanti kan se tilbake på 24 år med Nissan. Det samme som daglig leder Tom Erik. 

– Med så mye kompetanse samlet på ett sted, er det klart at vi kan mye om bilene. Det gjør det lettere å finne feil og lokalisere riktige deler når vi vet hva vi skal se etter, noe kundene til syvende og sist nyter godt av. 

- Enklere og sikrere

Reparasjoner blir både enklere og sikrere når man kan produktene godt, sier Tom Erik Moen.

Han forteller at Nissan-erfaringen er spredt på alle avdelinger hos forhandleren – bilskade, deler, ettermarked og salg.

– Vår erfaring er ikke bare viktig for privatkunder, men også for kunder fra næringslivet – og for verksteder som kjøper deler her, sier han, og legger til at en god dialog med importøren også er godt ivaretatt etter så lang tid. 

Tror på en god bil-høst

– Hva er status for bedriften i dag?

– Vi er inne i en positiv utvikling, der det har gått bedre og bedre over litt tid. Til nå har det vært bra nybilsalg også, ikke minst fordi vi har biler vi kan levere raskt av både Nissan Leaf og Navara.

– Tiden fremover?

– Jeg har god tro på en bra Nissan-høst, der vi forhåpentlig kan videreføre den positive utviklingen vi har hatt den siste tiden.

– Er det fortsatt Leaf som er bestselgeren?

– Ja, og vi ser at flere og flere velger bilen med det store batteriet. Nå satser vi på at Leaf skal fortsette å ha ledertrøya på Nissan-salget frem til den nye SUV’en Ariya er på markedet, slutter Tom Erik Moen.

LES MER OM NÆRINGLIV HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE