ANNONSE

LEGENDE: «The Queen of Rock'n'Roll», Linda Gail Lewis opptrer med Stephen Ackles.
FOTO: Florens van der Put

Vaskekte «Great Balls of Fire» til Drammens Teater

Søsteren til selveste Jerry Lee Lewis, Linda Gail Lewis, inntar Drammens Teater med Stephen Ackles 18. mars.


Redaksjonen

 02.03.17, kl. 21:07
 12.03.17, kl. 01:54


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Duoen er nå ute på norgesturné, og lover et show fullspekket av rock i Drammen.

Stephen og Linda har kjent hverandre lenge og spilt sammen i mange sammenhenger både i inn- og utland.

Med «Great Balls of Fire» er det første gangen de setter opp et stort show sammen.

I tillegg til en hit-parade med de beste låtene fra Elvis, Little Richard, Carl Perkins, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry med flere – vil vi også få høre flere av Stephen Ackles egne låter.

LES OGSÅ: Fullsatt Creedence-kveld i teatret

Pianorock-kongen av Norge

Stephen Ackles er den største pianorock-artisten vi har i Norge i dag. Etter mer enn 80 hyllest-forestillinger til Elvis Presley sammen med sine barndomsvenner Paal Flaata og Vidar Busk, har han nå invitert sin gode venninne Linda Gail Lewis fra «over there» til å medvirke i et forrykende show.

Ackles har underholdt oss med sitt piano i en mannsalder, og i 2012 ble han for mange gjenoppdaget med sin versjon av «Satan» fremført på Trygdekontoret. Låten ble kåret til Årets Coverlåt. Etter dette har han utgitt to nye album og hatt en storslått suksess med hyllest-showene til Elvis Presley.

Få rockere i Norge kan måle seg med den musikaliteten og energien som Mr. Ackles får frem på scenen. Sammen med «The Queen of Rock'n'Roll» blir dette dynamitt!

Linda Gail Lewis er søsteren til selveste Jerry Lee Lewis, og er ikke en hvem som helst på rockehimmelen. Hun har truffet og opptrådd sammen med de som har betydd noe i rockens historie. Linda trakterer pianoet som «The Queen of Rock´n Roll» og vil presentere rockeklassikere slik bare hun kan gjøre det. Vi vil også få høre om hennes møter med Elvis Presley, Chuck Berry og selvsagt broren Jerry Lee Lewis.

LES OGSÅ: Queen-hyllest utsolgt to dager på radFØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE