ANNONSE

TRAKK FULLT HUS: Rein Alexander og Drammen konsertkorkester.
TEKST OG FOTO: BENEDICTE HAUGAARD

Utsolgt og uhøytidelig i teatret

Rein Alexander ønsket et fullsatt Drammens Teater godt nyttår under den tradisjonelle nyttårskonserten onsdag kveld.


Redaksjonen

 04.01.18, kl. 21:00
 13.01.18, kl. 21:09


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Den profilerte artisten og tidligere sølvgutten, Rein Alexander, stilte onsdag kveld som solist under Drammen Konsertorkesters årlige nyttårskonsert.

Konserten, som tradisjon tro arrangeres av Drammens Teater, lokket frem musikkglade drammensere i alle aldre. Foajeen var stappfull av minglende gjester allerede en halvtime før konserten, og de siste billettene ble revet bort omtrent samtidig som dørene åpnet seg inn til hovedscenen.

Det var tydelig at publikum gledet seg, og for mange av de vi snakket med var nyttårskonserten i teateret en årlig tradisjon.


Elektrisk stemning

Stemningen var til å ta og føle på da Rein Alexander kom ut på scenen og startet det hele med det som en gang var hans egen debutlåt: «Bring him home» fra Les Miserables.

Den jordnære og uhøytidelige solisten tok godt vare på publikum, og bød på humor og selvironi mellom låtene. Han oppfordret publikum til allsang under Nina Simones «Feeling good», og applausen satt løst i teateret da han gang på gang traff hver minste tone uten tegn til anstrengelse. 

Rein Alexander avsluttet første akt ved å hylle 2017, og kom med følgende oppfordring til publikum:

- La oss gjøre 2018 enda bedre!

Se flere bilder fra konserten her:

...


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE