ANNONSE

HOLDER KOKEN: Her fremfører Sissel Kyrkjebø «'O Helga Natt» til stående applaus.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Magiske Sissel bergtok teatret

Premieren på Sissel Kyrkjebøs juleturné fylte Drammens Teater til randen to forestillinger søndag. Og det ikke uten grunn.


Alexander Jansen

 20.11.16, kl. 22:28
 02.03.17, kl. 13:42


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det har blitt tradisjon for Sissel Kyrkjebø å starte sine årlige førjulsturneér - som i år teller 32 konserter over hele Skandinavia - i Drammens Teater.

Så populære har julekonsertene blitt, at gullstrupen solgte ut to fulle hus på rad én og samme kveld. Og publikum gikk ikke skuffet hjem. 

- En fantastisk konsert. 

- Jeg ble helt rørt. 

- Sissel svikter aldri.

Lovordene var mange fra forbipasserende publikummere som nærmest omfavnet hverandre i gledesrus i køen ut fra teatersalen.

En touch av verden

Årets utgave av førjulskonsertene består av en variert miks av vakker, klassisk julemusikk og mer fartsfylte toner fra både inn og utland.

Med seg på scenen hadde Sissel sågar et ensemble av internasjonale musikere og artister som utgjør kor, band og duettpartnere - mange av dem med samarbeidserfaring fra verdens største artister.


Kyrkjebø er som kjent ikke fremmed for en flørt med soul-sjangeren, hvilket også preget deler av kveldens forestilling i Drammens Teater. 

Sissel på sitt sarteste

Hele Norges Sissel Kyrkjebø stråler fortsatt om kapp med stjernehimmelens aller klareste røster. Etter halvannen time ispedd både humor og allsang, ble konserten avsluttet med fortryllende versjoner av «'O Helga Natt» og «Deilig er Jorden» som ekstranummer.


Aller mest minneverdig fra kveldens forestilling var imidlertid Sissels forord og tolkning av «You are always on my mind», som festet seg langt inn i hjerterota i det vi går inn i en årstid preget av både hastverk og ettertanke.


Sangen ble nemlig innledet med Sissels personlige oppfordring om å huske på å bruke tid med de som betyr mest for oss, og fortelle våre nærmeste at vi er glade i dem - før det er for sent. Det var mange blanke øyne i salen under den fremføringen.

Se flere bilder fra konserten her:

...


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE