ANNONSE

FOTO: STUDIO METRO

Creedence julespesial i Teatret

Søndag er det igjen duket for Creedence Story Night med det lokale bandet Fortunate Sons i Drammens Teater.


Redaksjonen

 08.12.16, kl. 16:38
 02.03.17, kl. 13:56


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Premieren i september ble utsolgt, og i tillegg til Drammens Teater 18. desember vil showet også bli spilt i Notodden og Ål utpå nyåret.

Fortunate Sons, bestående av tre eikværinger og en drammenser, har spesialisert seg på å tolke musikken til Creedence Clearwater Revival, som i sin tid toppet listene med låter som Proud Mary, Down on the Corner, Cotton Fields, Bad Moon Rising og Have you ever seen the rain. 

Ble utsolgt i september 

I anledning 45 års-jubileet for sistnevnte låt lagde Fortunate Sons showet «Creedence Story Night», hvor de spilte seg gjennom alle albumene til originalen, og trakk ut de mest kjente låtene ispedd historikk om både låter og band.

Forestillingen fikk en pangstart med en utsolgt studioscene i Drammens Teater 17. september i år, og ekstraforestilling ble satt. Den går av stabelen 18. desember, og i februar blir forestillingen satt opp på Bok og Blueshuset i Notodden og Ål Kulturhus.

Bandet merker at interessen for showet er stort, og det planlegges for tiden en jubileumsturne i 2017-2018, som vil ta bandet og showet rundt til kulturhus i hele Norge. Det hele vil ende med en festforestilling på hovedscenen i Drammens Teater i september 2018, da bandet har 10 årsjubileum. 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE