ANNONSE

TIL DRAMMEN: Disse damene kan oppleves live i oktober.
FOTO: PRESSEBILDE

Fargerik trio til teatret

Unni Wilhelmsen, Sol Heilo og Hanne Mari Karlsen lover sprudlende spilleglede når de øser av sitt rikholdige repertoar.


Redaksjonen

 19.09.16, kl. 14:03
 02.03.17, kl. 13:52


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: De erfarne artistene sammenlignes med navn som Simon & Garfunkel, First Aid Kit, Nick Drake og Bon Iver. 19. oktober besøker de Drammens Teater.

Unni Wilhelmsen har gitt ut åtte album med egne låter, spilt 1800 konserter i inn- og utland og båret hjem to Spellemannpriser. Solveig Heilo har i flere år reist verden rundt med Katzenjammer og er vant med publikumsmengder opp mot 40 000 jublende fremmøtte. Hanne Mari Karlsen er sivilingeniøren som ble overtalt til å bli med på scenen og spille syv instrumenter på sin aller første konsert.  

Visuelt

Den fargerike trioen gjorde sin første opptreden sammen på Gamle Ormelet på Tjøme sommeren 2013. Dette er visuelle damer med trøkk og sprudlende spilleglede - som leverer unike, håndplukkede og framfor alt håndskrevne låter. Unni sørger for velkjente sanger fra en rikholdig karriere, Solveig leverer helt nye låter for anledningen, og de har også noen fete coverhitlåter på repertoaret.

- De tre bestevenninnene trakterer til sammen et tosifret antall instrumenter, og stemmene deres passer like godt sammen som humoren og det estetiske, skriver Drammens Teater i en pressemelding. 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE