ANNONSE

LAPDANCE: Gutta i Chippendales sørget for at alle fikk en bit av kaka.
ALLE FOTO: BENEDICTE HAUGAARD / DRM24

Chippendales med strippeshow og Avicii-hyllest

Drammen teater var fylt av skrikende, dansende og svette damer da Chippendales stod på scenen onsdag kveld.


Benedicte Haugaard

 26.04.18, kl. 09:12
 22.05.18, kl. 09:00


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Drammen teater var nærmest utsolgt da Chippendales holdt sitt første av to show onsdag kveld. I kveld går de på scenen igjen.

Det var ikke bare unge, single damer som tok turen til teateret i går. I salen så vi blant annet et par damer i 60-70 åra, et par menn og en kvinne iført nonnedrakt. 

Danserne kledde på seg for å kle av seg, og iløpet av showet var de innom alt fra cowboy-tema med linedance, til «Magic Mike» og «Fifty Shades of Grey». Svette tanktopper ble kastet ut til skrikende damer som kranglet om å få lukte på de.

Dro damene opp på scenen

Gutta var ikke fremmed for å bevege seg ut i publikum, og delte ut lapdancer som om det var godteri. Noen av damene fikk også bli med opp på scenen for å klå, å bli klådd på. En av disse var Christine Fagerheim Hestnes som ble hentet ut av setet sitt på første losjerad.

- Jeg ble dratt ut av setet mitt og ut på gangen, og på vei ned sa han at jeg skulle opp på scenen og at jeg skulle få kle på han. Jeg skalv fra topp til tå!

PÅKLEDNING: Christine fikk en opplevelse hun sent vil glemme.

Hyllest til avdøde Avicii

Ryktet til Chippendales er noe ufortjent da mange tror dette er et rent, mannlig strippeshow med elektronisk bakgrunnsmusikk.

Gutta byr på imponerende koreografi, synger selv og behersker instrumentene da de fører publikum gjennom gitarsoloer, pianospill, allsang og solo.

I en av scenene spilles det elgitar og piano mens hovedkarakteren synger «Wake me up» av Avicii. Publikum lyser opp salen med telefonene sine, og synger med. 

SE VIDEO:


Ektemann på strippeshow

En av de få mennene i salen er en fast DRM24-leser, Jostein Syse (49), fra Svelvik. Han ble pent nødt til å stille opp da konas date trakk seg.

- Vi bestilte billettene mens vi var på fest, og jeg tror ikke dama til broren min visste helt hva hun hadde takket ja til. Når hun trakk seg tilbød jeg meg å bli med, sier han.

Jostein og kona, Anne-Kathrone Ubberud-Syse (42), koser seg på andre losjerad mens de mannlige stripperne hopper rundt på scenen.

- Det er første gang jeg er med på noe liknende, men jeg syns det bare er gøy, og har ingenting imot å være med på sånt, sier den gifte, og veldig heterofile mannen.

KOSER SEG: Ekteparet nyter utsikten fra andre losjerad i teateret.

Stor suksess

Damene i salen er så ivrige at de omtrent står i setene og skriker for å få muligheten til å komme opp på scenen. Og det er forståelig.

Gutta er flotte, svette og forførende der de danser rundt i egendesignede Chippendales-truser. Spørsmålet er om de hadde sett like velutstyrt ut i Pierre Robert eller Bjørn Borg.

Se bilder fra showet:

...


LES OGSÅ: Piker, øl og sang på Papirhuset


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE