ANNONSE

FOTO: HANS FREDRIK ASBJØRNSEN

Sigvart Dagsland til Mjøndalen

22. oktober kommer artisten til Mjøndalen. TV-aksjonen og UNICEF får hele overskuddet fra arrrangementet.


Alexander Jansen

 19.09.17, kl. 20:49
 22.09.17, kl. 00:18


ANNONSE
ANNONSE

 

NEDRE EIKER: Konsertserien Akustisk i Eiker ruller videre, og 22. oktober blir dato for neste konsert.

På scenen denne gangen står Sigvart Dagsland, og i oktober sammenfaller konserten med årets TV-aksjon, som også får hele overskuddet fra konsertarrangementet, opplyser arrangøren i en pressemelding.

Vanligvis går 50% av overskuddet fra konserte et veldedig formål som artisten velger selv. 22. oktober blir unntaket, hvor 100% går til årets TV-aksjon, og midlene i år blir donert UNICEF.

Nedre Eiker har i tidligere år ligget langt nede på listen over donasjoner, og arrangøren håper at konserten med Dagsland kan være en fin anledning til å gjøre noe med dette. 

Vil ha med bedriftene

Det blir kun lagt ut et begrenset antall billetter, da arrangøren håper å få med seg mange lokale bedrifter som bidragsytere til, for å sikre at man kan overlevere en donasjon som monner.

Arrangør On Stage Booking ber bedrifter som vil være med å støtte opp om konserten ta kontakt via www.akustiskieiker.com.

Akustisk i Eiker arrangeres i samfunnshuset i Mjøndalen, og har tidligere hatt besøk av artister som Unni Wilhelmsen, Sondre Lerche og Lars Lillo Stenberg.

LES OGSÅ: Unni Wilhelmsen underholdt fullsatt samfunnshus


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE