ANNONSE

Event-appen Bizzy og kulturhuset G60 samarbeider med Working Class Hero for å lage tidenes ungdomsfestival. F.v. Jannicke Åsen Kristiansen, Hermann Hansen, Christian Selvig og Hannah Zindel.
FOTO: ANDREA SYVERSEN / DRM24

Inviterer til Working Class Ung - gratisfestival for de under 21

Fredag 14. juni arrangeres Working Class Hero Ung for målgruppen 13-21 år. Syv artister et booket, og det er gjengen i Bizzycrew 2.0 som står for utvalget.


Andrea Syversen

 21.05.19, kl. 09:55
 30.05.19, kl. 05:58

Alexander Jansen


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: På toppen av Brodahlsbygget på Grønland blir det festival 14.-16. juni. Artister som Brenn, Endre Gyting, Larsiveli, MYRA og Turab kommer til ungdomsfestivalen fredag.

Ungdomsfestivalen er et rusfritt arrangement hvor musikken er i fokus, og med Bizzy-appen får du gratis inngang på WCH Ung.

Prosjektleder i WCH Christian Selvig forteller at ungdom kommer på flere arrangementer når de kan få rabattert pris. Han viser også sin takknemlighet over samarbeidet med Bizzy-gjengen. 

- De har levert artistene, sponser festivalen med midler, bruker appen sin til markedsføring og stiller som frivillige under festival-helgen, sier Selvig.

Selvig legger til at det vil bli solgt både pizza og burger under helgen, men også chili con carne om kokken er i godt humør. Han oppfordrer også flere ungdommer til å melde seg som frivillige for å få en morsom og lærerik helg.

FESTIVALOMRÅDET: Her blir det fest.

7.400 nedlastinger

Hermann Hansen (19) studerer Medier og Kommunikasjon på Åssiden Videregående Skole. I ett skoleår har han sammen med 22 andre medieelever jobbet med event-appen Bizzy flere timer i uka.

- Vi står for all markedsføring for eventer i appen og vi produserer alt materiale til Bizzy sine sosiale medier selv. Vi står også ofte på stands på arrangement for å vise frem Bizzy og for å møte ungdommer i målgruppa, forteller 19-åringen.

På 15 måneder har appen hatt 7400 nedlastninger, noe som gjør det svært attraktivt for arrangører i området å samarbeide med Bizzy. 

Headliner måtte avlyse

De svenske søstrene Klarna (28) og Johanna Söderberg (26) i FIRST AID KIT har denne uka avlyst deltagelsen på Working Class Hero grunnet sykdom.

- Vi jobber nå med å få på plass en eller flere artister som erstatning i vårt program, skriver WCH på sine Facebooksider.

Men navn som Unni Wilhelmsen, Konger og Keisere, Vårin, Blomst, Erlend Ropstad og Amanda Tenfjord kommer fortsatt på 
hovedarrangementet lørdag kveld.

Working Class Hero Kids

Søndag 16. juni er det de minste sin tur. Turbotroll kommer for å underholde og det blir holdt aktiviteter for barn helt ned i to-års alderen.

WCH Kids ble for første gang arrangert i 2015, og i 2016 besøkte flere betalende denne barnedagen enn selve hovedarrangementet.

LES OGSÅ:Working Class Hero gjenoppstår på nytt festivalområde


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE