ANNONSE

2018: Det ble full fjortisfest på torget når Madcon inntok scenen under fjorårets Vinterlyd.
ALLE FOTO: BENEDICTE HAUGAARD / DRM24

Vinterlyd: Disse artistene kommer til Drammen

Vinterlyd arrangeres for 14. gang, og tradisjon tro inkluderer turneen stor gratiskonsert Bragernes torg. 30. mars kan du se favorittartistene på scenen!


Benedicte Haugaard

 14.03.19, kl. 15:20
 21.03.19, kl. 10:10


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Konferansierene Michael Andreassen (P4) og Kristine Arntzen (NRJ) står klare på torget lørdag 30. mars klokken 16.00 for å presentere årets artister. 

På scenen står lokalhelten Freddy Kalas. Med han står Morgan Sulele, Staysman og Lazz, Vidar Villa og nykommer og tidligere Paradise Hotel-deltaker Erik Sæter. I år er det kun to kvinnelige artister som kommer på besøk til Drammen, og det er Adélen og Victoria. 

Se video fra vinterlyd 2018:

Mer enn musikk

Vinterlyd arrangeres i Drammen, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Stavanger og Hafjell, og de lover å tilby mer enn bare musikk når de tropper opp i de ulike byene.

- I tillegg til gratis konsert byr Vinterlyd også på en rekke gøyale aktiviteter, smaksprøver, spennende konkurranser og mulighet til å vinne mange flotte premier. Et stort event-område omkranser scenen og vi arrangerer markedsplass i 2 timer før hver konsertstart. Alle våre gode samarbeidspartnere byr raust på seg selv og er med på å gjøre Vinterlyd til noe mye mer enn bare en konsert.

LES OGSÅ:
Vinterlyd: Full fjortisfest på Bragernes torg

FANS: Jentene på første rad ga ekstra mye kjærlighet til Nico & Vinz og Chris Holsten under fjorårets Vinterlyd.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE