ANNONSE

ELVEVILL: Under fjorårets Elvevill var det mange unge som deltok med ansiktsmaling og lysshow.
ARKIVFOTO: Andrea Syversen / DRM24

Inviterer ungdommen til «Elvevill» for 5. året på rad

Happeningen går som vanlig av stabelen lørdag under Elvefestivalen, men er i år flyttet til Byparken.


Redaksjonen

 14.08.19, kl. 13:36
 23.08.19, kl. 14:37


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Dette blir femte gang festivalen arrangeres for alle byens ungdommer under den årlige Elvefestivalen. Festivalen er gratis, rusfri og ønsker å inkludere alle unge fra 13 år og oppover.

I 2016 byttet arrangørene navn til «Elvevill» og lagde ungdomsfestival på Union Scene med aktiviteter og konserter hele dagen, med artister som: Julie Bergan, Sval, Nico D, Sløtface med flere. 

mg1236.jpgPARAPLYTAK: Her under paraplytaket skal Elvevill gå av stabelen. (ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24)

Flyttet til byparken

Som kjent er ungdomsfestivalen i år flyttet til Byparken i Drammen sentrum pga. ombygging på Union Scene. Årets konfransier er standupkomikeren Jonis Josef, som er kjent for sin NRK-serie «Kongen av Gulset». 

- Det er både lokale artister og nasjonale artister på line-upen. Med navn som: Linda Vidala, Endre Gryting, Larsiveli, Moyka, Anprincess, Brenn, og Royane lover Elvevill et forrykende show og noe for enhver smak i musikksjanger, uttaler arrangør G60 i en pressemelding.

Unbound Dansestudio kommer for å ha danseshow, og Oh Mama! Crew (DJs) kommer for å spille sommermusikk og gi oss gode vibber hele dagen.

- I tillegg til konserter fyller vi festivalområdet med stands og masse morsomme aktiviteter som dancebattle, aittrack, trampoline, gaming-telt, skating, grafittiworkshops med mer.

Dørene åpner lørdag 24. august fra klokken 14.30. Konsertene går fra klokken 15.00-21.00, og er åpne for 8. klasse og eldre. Disco med DJ-duoen TRXD fra klokken 21.00-23.00 er for de over 15 år. 

_MG_9172_komp.jpgANANAS: Festivalleder Maria Voss på G60 lover høy ananas-faktor på årets festival! (FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24)

LES OGSÅ: Elvevill inviterer til ny ungdomsfestival


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE