ANNONSE

FOTO: PRESSEBILDE

Sondre Lerche til Mjøndalen

Holder konsert på samfunnshuset onsdag i konsertserien «Akustisk i Eiker».


Redaksjonen

 04.09.17, kl. 19:29
 14.09.17, kl. 15:28


ANNONSE
ANNONSE

 

NEDRE EIKER: Pop-sangeren utsatte hjemturen til New York for å spille i Mjøndalen, på det som er fjerde konsert i konsertserien Akustisk i Eiker.

- Alt tyder på at Eiker-publikummet er veldig klare for å oppleve bergenseren i Eiker for første gang noensinne, melder konsertarrangøren to dager før besøket.

Lerche er en artist som vanskelig lar seg sette i bås. Sjangermessig kan han forsøksvis beskrives som en klassisk crooner med fengende poplåter inspirert av 70-tallsrock, pønk og med elektroniske elementer. Som konsertartist oppleves Sondre som en energisk og svært karismatisk frontfigur, en mann man rett og slett bør få med seg live.

Til veldedig formål

Som vanlig doneres 50 % av overskuddet fra Akustisk i Eiker-konsertene til et veldedig formål, og Lerche har valgt Right To Play Norway, som er grunnlagt av skøytelegenden Johan Olav Koss. Right to Play er en internasjonal humanitær organisasjon som bruker lek og idrett til å utvikle barns ferdigheter og bidra til sosial endring i områder som er påvirket av krig, fattigdom og sykdom.

Onsdag 6. september kan man med andre ord både få med seg en stor konsertopplevelse, og støtte en god sak!

LES OGSÅ: Booket Sondre Lerche til Mjøndalen-konsert


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE