ANNONSE

FOTO: PRESSEBILDE

Sondre Lerche booket til «Akustisk i Eiker»

Utsatte hjemturen til New York for å spille «strømløst» i Mjøndalen 6. september.


Redaksjonen

 15.06.17, kl. 20:07
 22.06.17, kl. 12:48


ANNONSE
ANNONSE

 

NEDRE EIKER: Med navn som Unni Wilhelmsen, Eva Weel Skram og Lars Lillo-Steenberg på scenen har konsertserien Akustisk i Eiker bygget seg opp et navn som leverandør av gode konsertopplevelser i Eiker- og Drammensområdet.

Nå er neste artist ut klar, og han er til og med utsatt hjemturen til New York for å spille «strømløst» i Eiker.

6. september 2017 går Sondre Lerche på scenen i Mjøndalen.

Vanskelig å sette i bås

Lerche er en artist som vanskelig lar seg sette i bås. Sjangermessig kan han forsøksvis beskrives som en klassisk crooner med fengende poplåter inspirert av 70-tallsrock, pønk og med elektroniske elementer.

Som konsertartist oppleves Sondre som en energisk og svært karismatisk frontfigur med et tett og solid band i ryggen. Man bør rett og slett få med seg denne mannen live, spesielt når man kommer så nære og nakent som man gjør på Akustisk i Eiker.

LES OGSÅ: Unni Wilhelmsen underholdt fullsatt samfunnshus

Inntekter til veldig formål

Til daglig bor Lerche i New York, og planen hans for sommeren 2017 var å spille en rekke store festivaljobber, for så å reise hjem igjen i slutten av august.

Men da dialogen med Akustisk i Eiker startet ble det fort klart at dette var et konsept han ville være med på, og han utsatte derfor hjemreisen for å kunne besøke lille Mjøndalen med gitaren sin. 

50 prosent av overskuddet etter konsertene i Akustisk i Eiker, går til et veldedig formål som artisten velger selv, noe som var avgjørende for Lerche, som har valgt Right to Play Norge.

- Arrangør setter pris på de anstrengelsen Lerche har gjort for å få til denne konserten, og ønsker publikum velkommen onsdag 6. september, uttaler Akustisk Eiker i en pressemelding.

LES OGSÅ: Lanserer kulturportal for Eiker


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE