ANNONSE

PRESSEFOTO: Jen Steele

Sondre Lerche aktuell med intimkonserter i Drammen

Popartisten klar for Hos Solveig fredag 19. juni - konsertene ble utsolgt på et par timer.


Redaksjonen

 10.06.20, kl. 18:09
 14.06.20, kl. 07:17


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Konsertarrangør Romfarer United har stablet på beina en rekke små intimkonserter i lokale til Hos Solveig i tiden fremover. 

– I helgen hadde vi fire utsolgte konserter med Ida Jenshus og og Torgeir Waldemar Hos Solveig. Stemningen og tilbakemeldingene fra både artist og publikum var overstrømmende. Med en kapasitet på 25 publikummere ble det to helt spesielle kvelder. Som med Jenshus og Waldemar gjør også Lerche to konserter på én kveld, sier Frode Bjørnstad i Romfarer United.

Sondre Lerche er en av landets mest allsidige og vitale popkunstnere. Tålmodighet har lenge vært hans hemmelige våpen. Men de seneste månedene har han møtt de mange korona-utfordringene og avlysningene med både handlingskraft og oppfinnsomhet.

– Jeg har alltid vært tålmodig med sangene mine, og de jeg er glad i. Men når jeg vet hvor jeg skal, har jeg vanskelig for å nøle. Heldigvis liker jeg å improvisere, forteller Lerche i en pressemelding fra konsertarrangøren.

Fra 15.000 på Øyafestivalen i Oslo, til 25 heldige – og trygge – publikummere Hos Solveig i Drammen. Konsertene skal ifølge arrangøren ha blitt utsolgt på et par timer.

– For å kunne gjennomføre konserten på trygt vis og i henhold til smittevernreglene vil alle publikummere få tildelt en bestemt plass i lokalet av arrangøren. Bestilling og servering av mat og drikke foregår fra bordene, betrygger innehavner Solveig Iren Røine.

Neste konsert i konsertserien Hos Solveig er med Espen Jørgensen, som spiller Bruce Springsteens «Nebraska» torsdag 18. juni.

LES OGSÅ: Inviterer til første live-konsert i Drammen etter restriksjonene


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE