ANNONSE

KLAR FOR UNION: Popkometen er klar for Union Scene til høsten.
FOTO: PRESSEBILDE

Sigrid klar for «nye» Union - slik er høstprogrammet

Union Scene har offentliggjort høstprogrammet etter sommerens ombygging.


Elisabeth Engebretsen

 08.08.19, kl. 09:28
 16.08.19, kl. 19:56


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN:  Kritikerroste artister som Sigrid, Aurora, Highasakite, Vamp, Dagny og Vassendgutane er blant artistene som skal entre den nye hovedscenen på Union til høsten.

Den populære humortrioen Radioresepsjonen returnerer også til Union - denne gang på en scene i toppklassen.

Bedre publikumsopplevelse

Tidligere i sommer omtalte DRM24 hvordan Drammen Scener skulle utvide galleriåpningen på Hovedscenen på Union Scene.

Dette gir en betydelig økning av kapasitet ved sittende publikum, samt en mye bedre publikumsopplevelse både i form av siktlinjer, innsyn til scenen og ikke minst akustikk. 

Store navn

Rockebandet Madrugada har fått æren av å åpne konsertscenen i ny drakt 31. august. Union Scene melder at åpningskonserten blir starten på en spennende og sterk konserthøst på Union. 

Popstjernen Sigrid Raabe fra Ålesund entrer scenen 1. november. Hun har blitt et internasjonalt popfenomen, og hitsingelen «Don't kill my vibe» høstet skryt av ingen ringere enn Elton John.

Den britiske kringkasteren BBC utropte Sigrid musikk som den mest spennende for året 2018 med utmerkelsen «Sound of 2018». Musikken hennes er også  å finne på Billboards liste for «100 best songs of 2017». Andre låter som utmerker seg, er «Plot Twist» og «Strangers».

Aurora Aksnes, med artistnavnet AURORA, har spilt på Union tidligere, men denne gangen får publikum oppleve henne på en ny måte. Hun er aktuell med albumet «Infections Of A Different Kind», og har hatt et internasjonalt gjennombrudd med «All my demons greeting me as a friend».

Da fikk hun over 200 millioner streams og mer enn 500 000 solgte eksemplarer. 

I 2016 vant AURORA EUs musikkpris European Border Breakers Awards for sin debut-EP Running With The Wolves.

Se fullstendig program på Unions nettsider.

JOAKIM FJELDLI.jpgAURORA: AURORA har spilt på Union Scene tidligere, og er tilbake igjen. (ARKIVFOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24). 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE