ANNONSE

FADING MOON: Her fra 2016, står også på scenen i år.
FOTO: PRIVAT

Privat musikkfestival blir offentlig

Rødnakkedagen er en dagsfestival med livemusikk som går av stabelen ved Undursrud i Lier førstkommende lørdag.


Alexander Jansen

 28.06.17, kl. 09:18
 02.07.17, kl. 22:56


ANNONSE
ANNONSE

 

LIER: Rødnakkedagen ble første gang arrangert som en privat fest sommeren 2015.

- Scenen ble bygget med materialer fra låven, sofaer og stoler ble dratt ut på plenen, og som hele dette lille universets midtpunkt, ble det satt frem en stor gammel støpejernskjele som varmet alle festdeltakerne natten ut. Det var rett og slett ordentlig god stemning, forteller Ola G. Støkket fra festivalarrangøren.

I 2016 var det samme kalas, samme opplegg, men arrangøren så en mulighet til å kunne dele dette med resten av nærområdet, og bestemte seg dermed for å gjøre nettopp det i 2017. 

Arrangøren har også rigget til mulighet for overnatting med telting i en egen camp i nærheten av selve festområdet.

REDWOOD: Her fra en opptreden slik scenen var i festivalens første år, 2015.

Rock'n'roll

Lørdag 1. juli går det hele av stabelen, og med en scene sammensatt av gamle sammensveisede trampoliner, europaller, bølgeblikk og rester av gamle presenninger.

Arrangøren lover en helaften med beinhard rock'n'roll, og på scenen står blant annet The Paranoid Rabbits, Bassment og Fading moon.

- Vi ønsker å satse på de lokale, unge eldre og midt imellom. Vi er til for nyoppstartede band og artister i området som vil prøve seg på en fullverdig scene, uansett alder, sier Støkket.

Hele familien er velkommen til musikkfestivalen, som går av stabelen innerst i Steinsveien ved Undursrud fra klokken 14.00.

KLAR SCENE: Her skal det spilles til helga.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE