ANNONSE

FOTO: PRESSEBILDE

Ny, internasjonal headliner klar for Elvefestivalen

Den danske trioen Lukas Graham har satt sitt preg på de internasjonale hitlistene de siste årene, og spiller i Drammen fredag 21. august.


Redaksjonen

 06.03.20, kl. 22:44
 18.03.20, kl. 02:15


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det melder Elvefestival-arrangør Byen Vår Drammen i en pressemelding.

Den danske trioen står bak globale hitlåter som «7 Days» og «Mama Said», og har blitt streamet over to milliarder ganger på Spotify.

- Vi er bare så utrolig glade nå. Det å ha sikret oss en allsang-garantist som dette til Byparken vil skape minner for livet til de som får tak i billett, uttaler festivalsjef Louise Prestgard.

LES OGSÅ: 
Ellie Goulding til Elvefestivalen

Solgt til 10x platinum

Lukas Graham sitt album med samme navn solgte til 10 x platinum og fikk hele tre Grammy- nominasjoner. Men det er ikke bare på spillelistene de har gjort seg bemerket understreker arrangøren. I 2018 solgte de over 80 000 billetter over fem utsolgte stadion-konserter i hjemlandet.

- Det å se et band selge ut turné etter turné på den måten de gjør og ikke minst hyllesten de mottar, gjør at vi føler oss sikre på at dette blir en innertier i Drammen, sier Prestgard.

- Gir nye muligheter på artistsiden

Lukas Graham er nok et stort, internasjonalt navn til Elvefestivalen i Drammen, i tillegg til Ellie Goulding som ble lansert tidligere i år. Skal vi tro bookingansvarlig Magnus Lund, var det mye som måtte klaffe for å få dem til Norge.

- Når vi endelig fikk landet det nye området med markant større kapasitet ga dette oss helt nye muligheter på artistsiden. Det er utrolig gøy å kunne annonsere Lukas Graham og Ellie Goulding som årets første headlinere på hver sin dag under årets jubileumsfestival. Nå gleder vi oss til å avsløre flere navn i tiden fremover, sier Lund.

Det er ikke bare artistene på jubileumsplakaten som blir større i 2020. Tidligere i år kunne Elvefestivalen avsløre at de har mer enn doblet konsertområdet for å kunne ta imot enda flere publikummere, og rigge opp den største festivalproduksjonen Elvefestivalens historie.

- Festivalen forbereder seg på å slå alle rekorder med et storslått konsertprogram med både internasjonale- og nasjonale headlinere, uttaler Byen Vår Drammen.

- Lukas Graham er en opplevelse i seg selv. Årets festival ligger an til å bli den beste noensinne, sier festivalsjef Louise Prestgard.

LES OGSÅ: 
Elvefestivalen bytter konsertarena: Flytter til Byparken


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE