ANNONSE

FOTO: KNUT ÅSERUD

Madrugada holder åpningskonserten på «nye» Union Scene

Rockebandet Madrugada står for gjenåpningen av ombygde Union Scene den 31. august.


Redaksjonen

 06.07.19, kl. 19:51
 13.07.19, kl. 19:48


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - Vi er svært stolte av å røpe at et av Norges mest betydningsfulle og innflytelsesrike band i nyere norsk rockehistorie skal åpne Union Scene etter ombyggingen. Bandet låter ifølge rapportene bedre enn noensinne, og vi gleder oss enormt til at de skal fylle Union Scene til randen siste lørdagen i august, sier John Eivind Meland, produsent ved Union Scene. 

- Vi mener at Union Scenes fantastiske publikum kun fortjener det aller beste, når de skal se og oppleve Union Scene i ny drakt. Åpningskonserten blir starten på en spennende og sterk konserthøst på Union. Over sommeren vil høstprogrammet bli komplett, med et par ekstra konsertslipp, uttaler Meland.

LES OGSÅ: Storstilt ombygging forvandler Union til konsertarena i toppklasse

Bygges om

I disse dager holder Union Scene stengt for en større ombygging og utvikling av Hovedscenen. Med støtte fra Musikkutstyrsordningen blir det gjort større akustiske tiltak, som blant annet innebærer å flytte seks av bæresøylene, utvide galleriåpningen, bedre siktlinjene og få på plass en ny høyttalerflate.

Utbedringene vil stå ferdig i august i år og feires på en veldig verdig måte. Madrugada, som i år har et gjenforenings- og jubileumsår, har stått på festivalscener i både inn- og utland gjennom sommeren til helt fabelaktige anmeldelser. Den 31. august vil de avslutte denne måneden med deres første klubbkonsert for sesongen.

Fem Spellemannspriser

Siden bandets debutalbum «Industrial Silence» kom ut i 1999, har Madrugada hatt fem album på førsteplassen av VG-lista og inndratt hele fem Spellemannpriser, inkludert «Årets Spellemann» i 2005, samt en rekke salgstroféer. Madrugada som opprinnelig la opp i 2008, har i år hatt en lang rekke med gjenforenings- og jubileumskonserter.

I februar inntok de Oslo Spektrum for to utsolgte kvelder som markerte starten på jubileumsåret. Det ble starten på et suksessfullt år, med utsolgte konserter innenlands og utenlands.

Det er ikke bare fansen som har jublet over deres comeback i år, også anmelderne har kastet høye terningkast. «En mastodont har gjenoppstått; Madrugada viser at de fremdeles er i en klasse for seg selv, skrev Aftenposten entusiastisk med sekser på terningen etter en av Madrugadas utsolgte konserter i Oslo Spektrum. 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE