ANNONSE

TIL DRAMMEN: Nadia Rose spiller på blÅkkfestivalen 20. mai på Fjell.
FOTO: PRESSEBILDE

London-rapper til blÅkkfestivalen

Ungdommene i blÅkkfestival-styret er stolte av å hoste Nadia Rose’s (22) første besøk i Norge.


Redaksjonen

 28.04.17, kl. 09:46
 03.05.17, kl. 23:58


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Kusinen til den internasjonale artisten Stormzy er klar for blÅkkfestivalen på Fjell, som arrangeres for femte gang 20. mai.

London-rapperen slapp sin første EP Highly Flammable i januar 2016 med blant annet låtene «Station» og «BOOM» som har gjort stor suksess, i tillegg til låta «SKWOD», som med sin finfine musikkvideo vant MOBO`s pris for beste video i 2016. 

Festivalen arrangeres i regi av lokal ungdom på Fjell, som utgjør blåkkfestivalens styre. De er med fra planleggingsprosess til gjennomført arrangement, og er i år ekstra kry over årets artistrekke hvor de har klart å få festivalens første internasjonale booking.

LES OGSÅ: Nytt blinkskudd for blÅkkfestivalen

Andre artister som skal spille på årets blÅkkfestival er:

Change (aka Endre Gryting): Selv oppvokst på Fjell. Han har på tross av sin unge alder gjort en rekke show og blitt et ansikt utad for den nye generasjon rappere i Drammen. I tillegg til rapping lager han også freshe beats og produserer det meste materialet selv. Han er med sin Fjell Anthem og 03 soulja en selvskreven gjest på blÅkkfestivalen 2017. Foruten sin opptreden på selve festivaldagen er han også å finne på Neon Aktivitetshus på Fjell 11. og 15. mai for å holde workshops i rap og tekst for interessert ungdom.Linda Vidala: En leken rapper, sanger og produsent fra Oslo, kjent for bl.a. låtene Emma og Rist. Hun ber deg «riste på det du fikk av Gud» i sistnevnte; hennes ferskeste singel. EMMA ble meget godt mottatt av bransje og publikum da den ble sluppet i begynnelsen av mai 2016, og fikk rotasjon i radiokanaler som P1, P3 og NRJ. Videre fulgte spillejobber på Oslo Pride, Musikkfest Oslo og Elvevillfestivalen.Se video fra fjorårets blÅkkfestival her:


Se video fra blÅkkfestivalen 2015 her:


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE