ANNONSE

TIL OSLO: Vokalist Tor Erik Fredheim og resten av gjengen
ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Lokalt tributeband inntar Chat Noir med Creedence-show

Eiker-gutta i Fortunate Sons står på scenen i Oslo torsdag kveld med sitt egenproduserte «Creedence StoryNight»-show.


Redaksjonen

 19.12.17, kl. 19:42
 21.12.17, kl. 22:54


ANNONSE
ANNONSE

 

EIKER / OSLO: De fleste har et forhold til klassikere som «Proud Mary», «Bad Moon Rising», «Have you ever seen the Rain», «»Down on the Corner og «Good Golly Miss Molly», og bandet som sto bak låtene, Creedence.

Fire karer fra utkanten av Drammen har sannsynligvis et nærere forhold til bandet og musikken enn de fleste andre, og 21. desember inntar de selveste Chat Noir i Oslo for første gang med deres egenproduserte show om Creedence Clearwater Revival.

LES OGSÅ:
 
Stående applaus for fullsatt Creedence-kveld i teatret

Historiefortelling

Creedence StoryNight leverer både musikken og historien til Creedence i et og samme show, og Fortunate Sons – the Creedence Clearwater Revival Experience tar med seg publikum tilbake til slutten av 60-tallet i denne forestillingen, og gir dem et gjenhør med alle de fantastiske låtene som gjorde Creedence til allemannseie.

Showet gir et innblikk i hva som formet bandet, historien bak låtene, og faktorene som førte til at bandet smuldret opp i bittert rivaleri i 1972, kun fem år etter at de slo igjennom. Alt levert av et rocka og energisk band med overskudd og ikke minst kjennskap til Creedence sin historie og musikk.

Fortunate Sons er inne i sitt tiende som kanskje Norges beste Creedence-tolkere, og feirer ti år med en kulturhus-turné som ender på hjemmebane i Drammens Teater i september 2019. Men musikkåret 2017 avsluttes altså med en festforestilling på Chat Noir i Oslo 21. desember.

LES OGSÅ: Lokalt Creedence-band legger ut på ett års Norges-turné


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE