ANNONSE

ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Lokalt band turnerer Norge med utsolgte Creedence-show

Tor Erik Fredheim og kompani i tribute-bandet Fortunate Sons legger nok en gang ut på Norges-turné - corona ingen hindring!


Alexander Jansen

 15.09.20, kl. 09:04
 18.09.20, kl. 12:58


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Nordmenn går ikke lei av Creedence Clearwater, spesielt ikke når tribute-bandet er så dyktige som Eiker-gutta i The Fortunate Sons - the Creedence Experience.

- Våre to siste kulturhusshow solgt over 20 000 billetter, og vi skulle avslutte den forrige med en stor konsert i Oslo Konsert i mai. Dette ble selvfølgelig ikke noe av, forteller primus motor og vokalist Tor Erik Fredheim.

Corona-pandemi til tross, nå er imidlertid gutta ute på veien og klare for sceneshow rundt omkrin i landet. Startskuddet gikk på Union Scene i helga, hvor det var så godt som fullt hus (ihht. grense på 200 personer).

- Det var ufattelig moro å spille for et publikum igjen. Vi er mildt sagt gira på å komme i gang igjen etter at coronaen satte en stopper for innspurten av forrige turné, forteller Fredheim. 

Denne gangen har showet fått navnet «CreedenceMania - Cosmo´s Factory 50 years». I løpet av høsten og vinteren går turen videre til Hønefoss, Lillestrøm, Skien, Haugesund, Arendal, og i 2021 til Trondheim, Harstad, Tromsø, Sandefjord, Oslo og Svolvær.

LES OGSÅ: «Fortunate Sons» har mye å feire - inntar Drammens teater


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE