ANNONSE

MGP-FEST: Lørdag er det duket for stor fest for MGP-fansen på Union Scene.
ALLE FOTO: DRAMMEN KONSERTORKESTER

Klart for Drammens største Eurovision-fest

Sangere og orkester er klare for den store finalefesten. På programmet står gode, gamle slagere og selvfølgelig vises den internasjonale finalen på storskjerm.


Redaksjonen

 11.05.17, kl. 09:20
 31.05.17, kl. 10:48


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Lørdag 13. mai kjører Drammen Konsertorkester i gang stor Eurovision-fest på Union scene.

Denne konserten inneholder alt det beste som Grand Prix har hatt å by på, både av norske og internasjonale sanger. Godbiter som er verdt å nevne er Bobbysocks, Carola, Dschingis Khan og Alexander Rybak. Og selvfølgelig blir det, i god Eurovision-ånd, både pauseunderholdning og avstemming.

– Her blir det noe for enhver smak, enten du er kjempefan av Grand Prix, eller bare syns det er gøy å være på fest. Stemningen og ikke minst allsangfaktoren vil være på topp, sier prosjektleder og Grand Prix-entusiast Cathrine W. Eidal i Drammen Konsertorkester.

For alle som vil ha det gøy

Orkesteret har vært så heldige å få med seg fire flinke sangere fra musikklinja på St. Hallvard videregående. Det er Isabel Eriksson (16 år fra Drammen), Signe Eriksen (16 år fra Tofte), Aksel Frisnes (18 år fra Drammen), og Kevin Johnsen (19 år fra Mjøndalen). 

MUSIKKLINJE: Isabel (f.v.), Aksel, Signe og Kevin er klare for Eurovision-fest!

Dirigent for det hele er Thor Anders Trelease Eriksen fra Lier. Konserten starter kl. 19.00, og kl. 21 starter den internasjonale finalen på storskjerm.

– Dette er stedet å være for alle som er glad i å ha det gøy, avslutter Eidal.

LES OGSÅ: Fra MGP til Union Scene


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE