ANNONSE

TIL DRAMMEN: En av Norges mest ettertraktede popartister, Julie Bergan.
FOTO: PRESSEBILDE

Julie Bergan holder dobbeltkonsert i Drammen

Pop-idolet kommer til byen i slutten av april, og kjører to konserter på Union Scene samme kveld - den første for hele familien.


Redaksjonen

 04.01.18, kl. 21:40
 15.01.18, kl. 09:46


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Julie Bergans verden har vært fylt med oppturer, og knapt stått stille siden «Arigato» tronet øverst på listene sommeren 2016.

Artisten har varmet opp for Justin Bieber både i Norge og i Spania, headlinet XGames på Hafjell, sjarmert publikum hos Lindmo på NRK, vært nominert til både P3 Gull og Spellemannspriser og vært programleder på VG-lista Topp 20 Rådhusplassen.

Høsten 2016 gjennomførte hun sin første norgesturné for fulle hus, og sommeren 2017 spilte hun på ikke mindre enn imponerende 30 musikkfestivaler i Skandinavia og Storbritannia.

Gode kritikker i pressen

Tidligere i 2017 gjorde Bergan to forrykende konserter under by:Larm-festivalen i hovedstaden, og pressen var enige om at artisten ga alt på scenen.

Dagbladet skrev at «Julie Bergan jobber som en helt, og får lønn for strevet», mens Universitas beskrev et trollbundet publikum og at «...Bergan gir hundre prosent i fremførelsen. Der andre sangere ofte støtter seg på kordamer og dansere har Bergan kun bruk for seg selv og bandet.»

Bergan kommer til Union Scene lørdag 28 april, og holder først familiekonsert med fri aldersgrense klokken 18.00, før ordinær konsert med 18-årsgrense fra klokken 21.00 samme kveld.

Se Julie Bergans «Incapable» her:


LES FLERE MUSIKKNYHETER HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE