ANNONSE

TILBAKE: Johnny Cash-hyllestbandet «The Boys Named Sue», her fra Sanden Hotell i september i fjor.
ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Johnny Cash-konsert på Sanden

Nøyaktig et år etter de fylte Sanden til randen med Cash-fans i fjor, er «The Boys Named Sue» igjen klare for tribute-konsert i Hokksund.


Redaksjonen

 07.09.17, kl. 12:16
 14.09.17, kl. 15:28


ANNONSE
ANNONSE

 

ØVRE EIKER: I september 2017 er det 14 år siden den største av de alle, Johnny Cash, gikk bort.

Dette markeres på Sanden Hotell i Hokksund lørdag 9. september, med det som mange omtaler som Norges beste Johnny Cash-band på scenen, det lokale bandet «The Boys Named Sue».

Det er få artister som kan vise til samme status og suksess som The Man in Black - Johnny Cash! Med låter som Ring of Fire, I walk the Line, It ain't me, Get rythm, Cocaine Blues, Jackson, Folsom Prison Blues, Stripes og Highwayman er Cash en legende ikke bare innenfor country-sjangeren, men blant musikkelskere innen alle sjangere i alle deler av verden.

«The Boys Named Sue» hyller Johnny Cash med autentiske og rocka tolkninger av låter fra fra hele den 46 år lange karrièren til en av Amerikas mest betydningfulle musikere. Bandet har rykte på seg for å levere et show som gir publikum følelsen av å være i et svett konsertlokale i Nashville tilbake på 50-tallet, hvor både rocke- og dansefoten aldri er langt unna.

Så seriøst har bandet tatt oppgaven, at de markerte 60-årsjubileet for singelen «Walk the Line» med å spille tre konserter for de innsatte i Ringerike Høysikkerhetsfengsel. En tydeligere referanse til originalen skal man lete lenge etter!

LES OGSÅ: Johnny Cash fylte Sanden til randen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE