ANNONSE

BYDDE OPP TIL DANS: Ina Wroldsen får terningskast fem.
FOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

Ina Wroldsen yrer av spilleglede - leverte en forrykende avslutning

Hun fridde til publikum og fikk umiddelbar respons. Med et eksepsjonelt band i ryggen imponerte Ina Wroldsen selv aldrende rockere med et verdig punktum fredag kveld.


Robert Depuis

 26.08.17, kl. 03:31
 14.09.17, kl. 15:28


ANNONSE
ANNONSE

 

KONSERTANMELDELSE: Ina Wroldsen har hatt en hurtig stigende stjerne på artisthimmelen de siste årene. Hun har dog hatt en lang karriere i musikkbransjen som låtskriver for noen av verdens største artister som Britney Spears, Calvin Harris, One Direction og Shakira, for å nevne noen.

Men i kveld var det Ina Wroldsen publikum hadde kommet for å oppleve. Hun entret scenen i en fargerik poncho som kledelig gjorde henne til midtpunktet hos sitt mørkkledde band. Med enkle og effektive videoer som akkompagnerer de forskjellige låtene var settingen satt. Ina Wroldsen dundrer i vei, og frir umiddelbart til de oppmøtte som responderer merkelig entusiastisk for kveldens publikum å være. Hun byr opp til dans, og dans blir det med sin klare og tidvis sterke stemme, entusiasme og smittende spilleglede.

FOTO: TINA BERGERSEN / DRM24

Allerede i andre nummer kom min personlige favoritt «Aliens (Her er jeg)», blant hennes dansevennlige pop. Da fryktet jeg at hun muligens fyrte av kruttet litt for tidlig. Det var ubegrunnet, for Wroldsens låtmateriale med både radiovennlige hitlåter og smalere låter har betydelig mer enn som så. På den snaue timen hun underholdt klarte hun å lire av seg et imponerende antall hitlåter.

Man kan virkelig ense at Wroldsen storkoser seg og gir seg totalt hen. Hun er skjønt ydmyk foran sitt publikum og tar vare på dem med å vise sin ubegrensede kjærlighet for musikken.

FOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

Med et imponerende band av eksepsjonelle musikere, leverer hun et show hun kan være stolt av. Da blir smådetaljer som skurrer underveis, som ubetydeligheter å regne.

Hennes største hit «How deep is your love» avsluttet kledelig konserten. En låt som er av det «irriterende catchy og som blir stuck i ditt hode og henger der i lang tid fremover»-slaget, både på godt og vondt. Det var uansett et verdig punktum på et konsert-marathon som vil holde dansegleden intakt langt inn i morgentimene.

Kvelden høydepunktet for undertegnede kom med en rocka og frisk versjon av «Styggen på ryggen» av OnklP & De Fjerne Slektningene, som vi kan glede oss til å oppleve i originalversjon på lørdag.

LES OGSÅ:  Raga Rockers på lavoktan med små injeksjoner av nitro
LES OGSÅ: Knallstart på Elvefestivalen - strålte om kapp med sola

FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

FOTO: TINA BERGERSEN / DRM24

FOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

FOTO: TINA BERGERSEN / DRM24

FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24


FOTO: TINA BERGERSEN / DRM24

FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE