ANNONSE

FOTO: PRESSEBILDE/ BRYNJAR ERDAHL

Halvdan Sivertsen til Hokksund

Musikkstorheten kommer til Sanden Hotell den 31. august.


Redaksjonen

 02.08.17, kl. 14:34
 10.08.17, kl. 00:22


ANNONSE
ANNONSE

 

ØVRE EIKER: Halvdan Sivertsen inntar den koselige bakgården til hotellet i Hokksund, og arrangøren spår fullsatt bakgård og en konsertopplevelse av de sjeldne.

Den lokale vokaldronningen Madeleine Holden tar jobben med å varme opp publikum, så alt ligger alt til rette for en fantastisk konsertkveld nede ved elva i Hokksund.

Gir ut ny plate

Halvdan Sivertsen er klar med ny plate og ny turné i høst, og igjen skal han glede et stort og entusiastisk publikum fra scener over hele landet.

Utgangspunktet for turnéen er den nye platen, men publikum vil også få gjenhør med kjente og kjære hits og klassikere fra musikkstorhetens lange karriere. Med mye strenglek og vokalharmonier, og toppet med en solid dose nordnorsk humor, tyder alt på at dette skal bli en strålende kveld.

Største produksjon så langt 

Arrangør i samarbeid med Sanden Hotell er On Stage Booking, som også sto for Benny Borg-konserten i Hokksund Kultursal tidligere i år, samt Akustisk i Eiker i Mjøndalen Samfunnshus. Konserten den 31. august blir den største produksjonen til det lokale artistbyrået så langt.

On Stage Booking kan love en i beste forstand typisk Halvdan-konsert:

- Det blir en kveld med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor, med skråblikk på oss sjøl, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de myke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på.

LES OGSÅ: Johnny Cash fyllte Sanden til randen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE