ANNONSE

MGP: Her står Ammunition på scenen under Melodi Grand Prix-finalen.
FOTO: ANITA SØDERLIND ANDERSEN

Fra MGP til Union Scene

Etter en hederlig 2. plass i Melodi Grand Prix spiller Åge Sten Nilsen og «Ammuniton» på Union Scene fredag.


Redaksjonen

 16.03.17, kl. 06:11
 18.03.17, kl. 17:38


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Fredag 17. mars inntar inntar Ammunition Union Scene etter MGP-suksessen forrige helg.

I tillegg til eget materiale får publikum selvfølgelig en kraftig kruttsalve Wig Wam klassikere som In My Dreams, Hard To Be A Rock’n Roller, Gonna Get You Someday og mer.

Bandet består av meriterte medlemmer fra band som svenske Eclipse og W.E.T, norske TNT, Circus Maximus, Bad Habits, Wig Wam og ikke minst Åge Sten Nilsens egen 10 årige suksesshyllest til Queen; The Show Must Go On.

LES OGSÅ: Queen-hyllest utsolgt to dager på rad

Ut i verden

Ammunition har allerede rukket å etablere seg i det internasjonale rockemiljøet, og har vakt oppsikt i Sveits, Sverige, Spania og England såvel som i Norge i løpet av sin første turnè. Bandet gjestet også USA for første gang i oktober på den stjernespekkede festivalen «Rock N Skull» i Chicago. 

Bandet ga ut sitt kritikerroste debutalbum Shanghaied i januar 2015, og er nå klare med en oppfølger som kort og godt har fått tittelen Ammunition. Albumet slippes senere i år.

Det planlegges nå en rekke konserter i inn- og utland i løpet av 2017 i forbindelse med albumslippet, samt en lang turnè i 2018, etter Åge Sten Nilsen har avsluttet sin aller siste Queen-hyllest; The Show Must Go On X.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE