ANNONSE

FOTO: ANDREA SYVERSEN / DRM24

Fargefest på ungdomsdisko

500 ungdommer mellom 15 og 18 møtte opp under fargefesten på Union Scene lørdag kveld.


Andrea Syversen

 27.08.17, kl. 18:51
 14.09.17, kl. 15:28


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: For første gang ble ungdomsdiscoen med fargepulver arrangert – gratis og rusfritt! 800 ungdommer var på konsertene inne på hovedscenen, der blant annet Unge Ferrari spilte. 500 av dem dro videre på fargefesten i bakgården.

Det ble god stemning med musikk fra live DJ, og danseoppvisning fra gruppen Meraki i stilen «vogue». De frivillige som har jobbet i helgen ble også med på festen.

Fra venstre Basso Malik, Sharujan Shanmugalingam, Lotta Lina Askim og Luran Tran - jobbet som frivillige under Elvefestivalen.

Sharujan Shanmugalingam (16) og flere av de andre frivillige jobber på Neon aktivitetssenter som samarbeider med Elvevill. Sharujan var en del av pressecrewet under Elvevill, og hadde ansvaret for å ta bilder, filme og publisere.

- Det var jeg som styrte Elvevill sin instagram og snapchat i helgen, forteller Sharujan.

Sharujan forteller videre at det har vært lærerikt og spennende, og han kommer helt klart til å melde seg som frivillig neste år også. Elvevill ble for første gang arrangert i august 2015, og er en ungdomsfestival for de under 18. Målet er at det skal være trygge arrangementer med høy kvalitet for ungdom.

Se flere bilder fra arrangementet her:

...


LES OGSÅ: Ungdommenes elvefest


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE