ANNONSE

FOTO: PRESSEBILDE

Ellie Goulding til Elvefestivalen

Britisk hitmaker inntar Drammen i august.


Alexander Jansen

 11.02.20, kl. 10:38
 23.02.20, kl. 01:15


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det bekrefter Byen Vår Drammen i en pressemelding tirsdag.

- Det er helt fantastisk å få et så stort internasjonalt navn på plakaten. Vi gleder oss til å se henne trollbinde publikummet med sitt sceneshow, sier festivalsjef Louise Prestgard. 

Goulding står på scenen lørdag 22. august. Den britiske hitmakeren står bak globale hitlåter som «Burn» og «Love Me Like You Do» og er nå klar for å erobre Byparken under årets festival.

- Ellie Goulding regnes som én av verdens beste, kvinnelige liveartister, og hun har en vanvittig utstråling og popteft, sier Prestgard.

Forventer stor pågang

BVD forventer stor pågang på billetter rundt artistslippet.

- Vi har gledet oss lenge til å kunne annonsere at en av verdens mest ettertraktede live-artister står klar for å fortrylle hele Drammen, det kommer til å bli en helt vanvittig stemning i Byparken, sier bookingansvarlig Magnus Lund.

Lund lovet internasjonale headlinere da det ble klart at Elvefestivalen skiftet konsertarena forrige uke.

- Dette er den første av flere spennende artister vi gleder oss til å slippe i tiden fremover, sier Lund.

Goulding gikk rett til topps på de britiske hitlistene med sitt debutalbum ‘Lights’ i 2010, og har siden solgt over 20 millioner album. Samme år vant hun BBCs ‘Sound of’-prisen og den anerkjente prisen ‘Critic’s Choice Award’ på Brit Awards. Ellie Goulding har spilt store stadionkonserter verden over og gjorde seg bemerket med soundtracket til kassasuksessen ‘Fifty Shades of Grey’.

LES OGSÅ: Elvefestivalen bytter konsertarena: Flytter til Byparken


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE