ANNONSE

KOMMER: Øyvind Elgenes til Akustisk i Eiker.
Foto: Rocksport Booking

«Elg» klar for akustisk konsert i samfunnshuset

Står på scenen onsdag 3. mars i Mjøndalen.


Redaksjonen

 24.02.21, kl. 20:22
 03.03.21, kl. 15:15


ANNONSE
ANNONSE

 

MJØNDALEN: Vokalisten kjent fra «Dance With A Stranger» opptrer under konsertserien Akustisk i Eiker, som naturligvis har fått seg et lite skudd for baugen det siste året som følge av corona-pandemien.

Nå er det imidlertid klart for mindre arrangementer igjen, 3. mars inviteres det til en etterlengtet kulturell opplevelse i trygge omgivelser, melder konsertarrangøren.

Serien har tidligere hatt artister som Ole Paus, Eva Weel Skram og Sondre Lerche på plakaten.

- I tråd med de nye restriksjonen vil kun 100 publikummere kunne nyte konserten, på anviste plasser og i et lokale hvor den eneste alkoholen man får er den som skal brukes på henda. Akustisk i Eiker gjorde seg før jul gode erfaringer da Jo Nesbø kjørte to konserter på samme kveld, en kveld som gikk smerte- og smittefritt for til sammen 350 betalende. Nå er det kun lov med 100 i salen, og konserten er allerede utsolgt, uttaler On Stage Booking.

Konsertserien feirer forøvrig femårsjubiluem i år, og kan skilte med navn som 
Ingrid Olava på scenen i april. 

- Til høsten planlegges en større markering med konserter over flere dager. Nytt for året er også at det har blitt lansert en venneforening, hvis medlemmer får goder som forhåndssalg og rabatter til konsertene. Tiltaket har mildt sagt tatt av, og foreningen nærmer seg tresifret antall medlemmer, men det er plass til flere, uttaler arrangøren.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE