ANNONSE

FOTO: PRESSEBILDE

Dobbel Jo Nesbø i Mjøndalen under «Akustisk i Eiker»

Spiller to konserter samme kveld under Akustisk i Eiker i samfunnshuset i Mjøndalen.


Redaksjonen

 01.10.20, kl. 13:47
 07.10.20, kl. 14:17


ANNONSE
ANNONSE

 

MJØNDALEN: At Corona-situasjonen er noe som har truffet konsertbransjen hardt har nok de fleste fått med seg, og heller ikke lokale aktører er forskånet. 

Konsertserien Akustisk i Eiker har måtte utsette konserten med DiDerre-frontfigur og forfatter Jo Nesbø to ganger, men nå ser det ut til at ting skal løse seg. Ikke bare er ny dato på plass, det blir til og med to konserter på samme kveld, uttaler arrangør Tor Erik Fredheim i Onstagebooking.

Onsdag 28. oktober er datoen musikkinteresserte burde merke seg. Da kommer Jo Nesbø og kompanjong Lars Jones til Mjøndalen og Akustisk i Eiker, først med en konsert klokken 19.00, så på´n igjen klokken 21.00. 

Konserten klokken 19.00 er allerede utsolgt, men arrangøren kan melde at 60 billetter til konserten klokken 21.00 nå er gjort tilgjengelig.

Jo Nesbø er musiker og forfatter oppvokst i Molde og Oslo. Han er utdannet siviløkonom og finansanalytiker fra Norges handelshøyskole og har arbeidet både som aksjemegler og journalist, i tillegg til å være vokalist og låtskriver i popgruppa Di Derre.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE