ANNONSE

FOTO: PRESSEBILDER

Disse artistene kommer til WCH

Working Class Hero-festivalen 16-18. juni slipper de fire første artistene. Flere blir offentliggjort snart.


Redaksjonen

 18.05.17, kl. 16:31
 31.05.17, kl. 10:48


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Blood Command, Hjerteslag, Hurula (svensk) og Hilma Nikolaisen er de fire første artistene som presenteres for festivalen, melder WCH i en pressemelding. De presenteres slik:

Blood Command fra Bergen er tilbake med ny vokalist og første plate på fem år. Dette kan kalles tidenes comeback med topp anmeldelser i samtlige norske aviser og ikke minst internasjonal musikkpresse. Dette er et band som er i ferd med å slå igjennom internasjonalt og skal i år spille på store arenaer som bla. Roskilde Festivalen. Som de gode WCH-vennene de er, tar de selvfølgelig turen innom Drammen.

Hjerteslag: Dette bergensbandet har kommet med to kritikerroste plater på to år! Disse guttene har virkelig dårlig tid og mye på hjertet. De fleste fikk nok med seg gjennombruddslåten ”Sang Til Sonja fra” 2016 der slektskapet til John Olav Nilsen er tydelig. Nå som John Olav har byttet ut gitar med synth, er det godt at Hjerteslag tar over stafettpinnen. Rock for folk med hjertet utenpå skjorta ......eller denim-jakka om du vil.

Hurula: Er beskrevet som den svenske punkearvens mest åpenbare fanebærere. Gjennombruddet med debutplaten ble i Sverige belønnet med Guldmicken og nominasjoner i P3 GULD og Grammis. Oppfølgeren kom før jul og i sommer svipper de innom WCH-festivalen som foreløpig eneste konsert i Norge.

Hilma Nikolaisen: Tidligere medlem i Loch Ness Mouse, Serena Maneesh og ikke minst søster til Emil, Ivar og Elvira. Hilma har nå gått solo og høstet gode anmeldelser for debuten. Her kan vi vente oss en dyktig og erfaren musiker. En mytisk figur i norsk rock kjent for sin ikoniske stil. I sommer gjester hun Øya og WCH. Dette er rock fra øverste hylle.

LES OGSÅ: Blåser liv i Working Class Hero-festivalen

WCH - KIDS

Til barneversjonen av festivalen søndag 18. juni opptrer følgende artister:

Ravi: 
Vår alles kjente og kjære multikunstner Ravi tar turen til Drammen denne søndagen. Med en lang, innholdsrik CV med et spenn de fleste artister bare kan drømme om, har Ravi befestet posisjonen som en av landets beste live-artister. Hans nye plate ”Disaora” ble sluppet via finn.no i Mars i år. I tillegg til nye sanger kan vi sikkert forvente oss hitlåter og en gøyalt sceneshow. Mest for barn – men litt for voksne også.

Stella Polaris: Stella Polaris beskriver seg selv slik: ”Stella Polaris tar oss tilbake til oldtidens feiringer og tidligere ritualer fra menneskenes liv. I en verden full av gjøglere, historiefortellere, trubadurer og fakirer, ønsker vi å bringe tilbake minnene fra vår felles fortid, og utløse vår lengsel etter noe større enn livet.” Vi kan altså forvente oss en historietime med mye krydder.

The Harvey Steel Show: Bandet kommer etter sigende fra Jupiter og spiller jupiteriansk folkemusikk ispedd inspirasjon fra jorden. Dette blir en kosmisk opplevelse som man lett kan tro er fra en annen dimensjon. Men det er fra vårt eget solsystem – psykedelisk og kosmisk. En fin introduksjon til Captain Beefheart for de små rocke-håpene våre.FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE