ANNONSE

ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

DeLillos inn som super-reserve på Working Class Hero

Blir nytt hovedtrekkplaster i Drammen 15. juni etter at den svenske popduoen First Aid Kit måtte avlyse.


Redaksjonen

 04.06.19, kl. 05:07
 13.06.19, kl. 10:39


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Festivalarrangøren har de siste ukene jobbet på spreng for å lande en erstatning etter avlysningen, som ble kjent i midten av mai

- Det så mørkt ut for vårt 20-års jubileum. Å skaffe en headliner på kort varsel i et marked som var ferdigbooket for lenge siden så først ut til å bli en uoverkommelig oppgave for festivalens prosjektledelse, men det viser seg stadig at hardt arbeid gir resultater, uttaler arrangøren. 

- Det ble ikke First Aid Kit i Drammen denne gangen, men legendariske DeLillos stiller som et nydelig sommerlig plaster på såret når det så som mørkest ut. Med en fantastisk låtkatalog i ryggen og en liverutine som få andre er vi sikre på at dette vil bli en fest for historiebøkene.

LES OGSÅ: Working Class Hero gjenoppstår på nytt festivalområde

Endrer konsertområdet etter sviktende billettsalg

Arrangøren opplyser videre at det «blir gjort grep fordi publikumsantallet blir noe helt annet enn hva det i utgangspunktet lå an til» da de har mistet to ukers billettsalg i innspurten før festivalen.

- For å gjøre opplevelsen optimal for våre gjester flytter vi publikumsområdet fra parkeringsplassen på Union Brygge, og opp på selveste taket på Gummifabrikken. Med det blir Working Class Heros 20 års jubileum en ren takfest, som tatt ut av en filmscene fra New York City, uttaler WCH-ledelsen.

Programmet forøvrig består av Unni Wilhelmsen, Erlend Ropstad, Amanda Tenfjord, Konger og Keisere, Blomst og VÅRIN.

FESTIVALOMRÅDET: Slik skulle egentlig festivalen gå for seg - nå blir helt arrangementet flyttet opp på taket av Brodahlsbygget.

PÅ TAKET: Her blir det fest. (ARKIVFOTO: NILS J. MAUDAL)


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE