ANNONSE

FOTO: PRESSEBILDE

Raga Rockers til Elvefestivalen

Elvefestivalen offentliggjør tre nye artistnavn tirsdag; Raga Rockers, Daniel Kvammen og Ary.


Redaksjonen

 28.03.17, kl. 08:05
 04.04.17, kl. 12:16


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Et av landets største og viktigste rockeband, og to norske stjerneskudd er klare for Elvefestivalen i Drammen i august, opplyser Elvefestivalen i en pressemelding.

– Endelig! Raga Rockers til Elvefestivalen! Etter en 35-årig strålende karriere for bandet var dette jammen på tide. Vi er også veldig fornøyde med å ønske Daniel Kvammen velkommen tilbake, samtidig som Ary representerer noe av det mest spennende i norsk musikkliv akkurat nå, sier en fornøyd festivalsjef Tom Søgård.

LES OGSÅ: Musikalske fornøyelser på rekke og rad

En av de fire store

Med bitende rockepoesi traff Michael Krohn og resten av gutta i Raga Rockers tidlig det norske folks rocke- og pønkehjerter, og har gjennom sin 35 år lange karriere satt et markant preg på musikkhistorien.

Som et av landets største og viktigste rockeband har de over 17 album i ryggen, og trekker fortsatt fulle hus den dag i dag.

Med allsangklassikere som ”Noen å hate” og ”Hun er fri” fortsetter Raga å glede både nye og gamle rockehoder landet rundt.

LES OGSÅ: Åpnet Elvefestivalen med et brak

Karismatisk popsanger

Den sjarmerende Geilo-gutten Daniel Kvammen fikk i 2015 sitt store gjennombrudd.

Med det tre ganger Spellemann-nominerte debutalbumet «Fremad i alle retninga» og monsterhiten «Du fortenar ein som meg» tok det ikke lang tid før 28-åringen for alvor var allemannseie i alle lag av folket.

Pop-/rock-favoritten har vokst seg fra å være en introvert vokalist og låtskriver til å bli en karismatisk, energisk og engasjerende frontfigur og historieforteller med stort publikumstekke.

FOTO: KIM JAKOBSEN

Stjerneskudd fra Trondheim

Drivende, mørk elektropop og svevende melodier toppet med en nydelig, særegen stemme.

Den sjarmerende 24-åringen Ary fra Trondheim er best kjent for den stemninsgfulle låta ”The Sea”, som åpnet hver episode av NRK-suksessen Nobel i fjor høst.

Hun har en egen evne til å trollbinde både på plate og live, og er en av våre mest nyskapende navn innen både sin utforskende popmusikk og sine mange klubborienterte
samarbeidsprosjekter.

FOTO: AKAMIK3

Fra før er Kim Larsen og Janove sluppet - det foreløpig programmet for Elvefestivalen ser nå slik ut:

Fredag 25. august:
Kim Larsen & Kjukken
Raga Rockers
Daniel Kvammen

Lørdag 26. august:
Ary
Janove

LES OGSÅ: Torgfesten som blåste taket av Drammen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE