ANNONSE

PÅ HJEMMEBANE: Plumbo på scenen under årets Bryggefestival i Sande.
ALLE FOTO: ELISABETH BOGSTAD / DRM24

Bryggefestivalen i bilder

Bryggefestivalen i Sande er i gang. Første dag ble en stor suksess for både store og små.


Elisabeth Bogstad

 05.08.17, kl. 08:00
 10.08.17, kl. 00:22


ANNONSE
ANNONSE

 

SANDE: Nordre Jarlsberg Brygge og Seilet Sportsbar bød opp til fest da første dag av Bryggefestivalen gikk av stabelen fredag. 

Klokken 15.00 satte det hele i gang med hjemmefavorittene Plumbo som åpnet showet med konsert for de minste fredag ettermiddag.

De sto også på scenen senere på kvelden under voksenkonsertene. Boybandet The Main Level, Adelen, Innertier og Katastrofe underholdt med konserter for de minste, før voksenkonsertene startet klokken 19.00.

GOD STEMNING: Mange koste seg på festival.

Allsang

På programmet for voksenkonserten senere på kvelden sto kjente navn som Adelen og Katastrofe, som hadde konsert for de yngre tidligere på dagen, samt Byting, Loveshack og selvfølgelig Sandes eget band Plumbo. 

Det var god stemning på Nordre Jarlsberg Brygge gjennom hele ettermiddagen og kvelden. Katastrofe fikk publikum med på allsang, Byting sjarmerte med sin versjon av countrymusikk med hardingfele, før det som, ikke uventet, var dagens store høydepunkt kom på scenen rundt klokken 23.00 - nemlig Plumbo. 

BYTING: Lagde god stemning

Platina til Plumbo på direkten

Publikum hadde vist at de kunne lage lyd, men våknet virkelig til liv da Sandes stolthet med Lars Erik Blokkhus i spissen entret scenen. Det tok ikke lang tid før området foran scenen var stappfullt og folk danset og klappet til tonene av sanger som «Kong Alkohol», «Ola Normann», «Bade Naken» og selvfølgelig den store hiten «Møkkamann».

Med sine kjappe replikker og gode humør ledet Lars Erik Blokkhus bandet gjennom en times lang opptreden som folk så ut til å stortrives med. Da klokken begynte å nærme seg midnatt fikk Plumbo en liten overraskelse selv. Deres nyeste single «Bade Naken» har blitt spilt til platina, og hvert av bandmedlemmene fikk utdelt et bevis på dette. 


Det var tydelig at Plumbo koste seg på hjemmebane, ved flere anledninger tok Lars Erik Blokkhus opp telefonen på scenen for å forevige opptredenen.

- Jeg filmer dette fra scenen jeg sånn at jeg har noe å se tilbake på da jeg blir gammel», sa vokalisten til ellevill jubel fra publikum før alle brøt ut i allsang til ære for fotografen.

PLUMBO: Tok bilde på scenen


Se bildegalleri fra folkefesten her:

...


LES OGSÅ: Bryggefestivalen er i gang 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE