ANNONSE

KRAFTTRIO: F.v. Stian Brungot, Marie Kristin Dale og Felix N. Rudi i bluesrockbandet «MK´s Marvellous Medicine». FOTO: PRESSEFOTO

Blues-Norges nye medisin til Drammen

«MK´s Marvellous Medicine» vant årets spellemannspris i blues-kategorien. Lørdag inntar de scenen på Buddy.


Redaksjonen

 21.02.17, kl. 10:43
 02.03.17, kl. 11:53


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Da Marie Kristin Dale satt å skrev låtene til debutalbumet, tenkte hun aldri på at bandet senere skulle bli nominert og stikke av med selveste Spellemannsprisen. 

– Det har vært min måte å kommunisere dype følelser og tanker, og en mulighet til å uttrykke meg på, skriver solist og låtskriveren i bloggen sin.

Selv elsker hun artister som får henne til å tro på det de formidler. Hun mener albumet ikke hadde blitt nominert i kategorien blues, om tekstene ikke hadde en ekte blåtone i seg.

– Det er ikke bare gitarspillingen og vokalklangen som gjør albumet til en bluesplate, mener Dale. 

Sammensveiset krafttrio

«MK's Marvellous Medicine» viser gladelig at de har det gøy der de står og driver med det de elsker mest av alt i hele verden - å spille musikk sammen. 

Marie Kristin Dale, er solist og midtpunktet i «MK’s Marvellous Medicine». Hennes ferdigheter som gitarist, er alene gode nok til å skape en karriere. Legg til hennes soulinspirerte vokal, låter og bandlederegenskaper, så har du supertalentet fra Bergen. På trommer finner vi «lokomotivet» fra Haugesund, Felix N. Rudi. På bass finner vi ålesunderen Stian Brungot.

Bandets inspirasjonskilder er Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix, Susan Tedeschi, Amy Winehouse og Beatles. I tillegg mikser de inn nyere musikalske uttrykk som hip-hop og beatbasert musikk.

I kjent stil inviterer Elvebyen Bluesklubb til blueskveld på Buddy Scene den siste lørdagen i måneden. Fra klokken 14.30 er krafttrioen i MK klar til å la energien strømme foran drammenspublikummet.

LES MER: Jonny Cash-feber på Buddy


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE