ANNONSE

FOTO: PRESSEBILDE

Blåser liv i Working Class Hero

Med Sparebanken Øst inn som ny hovedsponsor skal det bli starten på en ny æra for Working Class Hero-festivalen.


Redaksjonen

 20.03.17, kl. 16:21
 27.03.17, kl. 10:13


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - Dette kommer til å ha mye å si for artistslipp fremover, uttaler festivalarrangøren i en pressemelding.

Gjennom tre år skal Sparebanken Øst stille med en halv million kroner årlig som ny hovedsamarbeidspartner. 

- En ny æra for WCH

Etter å ha ligget med brukket rygg som følge av elendig oppslutning og blodrøde tall i flere år, har festivalens eksistensgrunnlag vært truet.

Med frisk kapital på plass loves det imidlertid tidenes utgave når den 17. festivalen går av stabelen på Union Scene i mai.

- Det blir starten på en ny æra for festivalen, uttaler festivalleder Mårten Skogmo.

Vil støtte ildsjelene

Pål Strand, administrerende direktør i Sparebanken Øst, begrunner støtten med at det er ildsjelene i WCH avgjorde at de ønsket å støtte festivalen.

- Ildsjeler kan møte motgang og store utfordringer i sitt arbeide, da er det viktig å applaudere pågangsmot, utholdenhet og skikkelighet som viktige egenskaper for å komme seg videre, sier Strand i en uttalelse fra banken.

Og legger til at tross for utfordringer har viljen til å løse oppståtte floker vært stor. Working Class Hero-festivalen har vært arrangert årlig siden 1999, med unntak av 2004 og 2014.

Tilbake til Sølfastøya

Utfordringen de siste årene har vært å produsere et godt festivalprogram med begrensede økonomiske ressurser, samt et omfattende underskudd etter WCH 2015 på Sølfastøya.

Det skremmer imidlertid ikke arrangørene fra å legge turen tilbake til Sølfast. Etter årets festival arrangeres WCH på øya i Drammenselva i 2018.

- Vi gleder oss til å lage tidenes WCH festival i mai 2017 på Union, før vi igjen setter kursen tilbake til Sølfastøya og nye eventyr i 2018, uttaler arrangøren. 

Foreløpig er det ikke sluppet noen artister på programmet for 2017, som avholdes 19. og 20. mai, med Working Class Kids søndag 21. mai.

LES OGSÅ: Bragernesfestivalens fremtid i det blå


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE