ANNONSE

FOTO: Elvebyen Bluesklubb

Arrangerer «Blues Mot Kreft» på Papirhuset

Elvebyen Bluesklubb stiller med fire band for å samle inn penger til kreftsaken lørdag 25. november.


Redaksjonen

 21.11.17, kl. 15:27
 25.11.17, kl. 17:14


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - Hver siste lørdag i måneden er fast takst. Da farger vi Papirhuset blått. Denne gangen ønsker vi å samle penger til kreftsaken, uttaler bluesklubben i en pressemelding.

«Blues mot kreft» arrangeres i samarbeid med Foreningen Mot Kreft på Gjøvik, og billettinntektene går til lokalt kreftformål.

- Denne ettermiddagen blir det bluesmusikk fra 14.30 til ca klokken 20.00 på kvelden. Det er høy kvalitet på artister og band. Inntektene fra konserten går til et svært godt formål, uttaler Andreas Hval i Elvebyen bluesklubb.

Disse bandene kommer

Kanadiske Little Victor

Tradisjonalist fra USA og prisvinnende musiker og produsent - bor i England. Han har gjennom flere tiår frekventert de fleste stedene der det spilles live bluesmusikk i Europa og USA. Victor Mac har spilt med det som kan krype og gå av musikere som Kim Wilson, Lousiana Red etc. 
Little Victor er en forkjemper for den tradisjonelle Chicago-bluesen og brenner for å spre denne sjangeren. Han trakterer gitar, munnspill og vokal.


The Jelly Roll Men

Vi gleder oss også til våre egne forkjempere for tradisjonell Chicago-blues entrer scenen på Papirhuset lørdag 25 November. Gutta fra 9Fingers relanserte seg selv som "The Jelly Roll Men". Totengjengen byttet navn som et ledd i lanseringen av plata de spilte inn tidligere i år. "Jelly Roll Shuffle", har allerede høstet lovende kritikker. Gutta spiller ikke gammel-blues for å være annerledes, men rett og slett fordi musikken er en del av sjela deres. De spiller "old school, low down blues", slik det er ment å spilles. Deres konserter er en komplett pakke, med den rette lyden, det riktige utseendet, holdningen og den rette følelsen! Disse gutta har spilt i Drammen flere ganger. Tidligere "9Fingers" fra Toten, blir et fint gjensyn og gjenhør!


The Kokomo Kings

Et blues/rock'n'roll band fra Sverige og Danmark. The Kokomo Kings er et av Europas mest populære band om dagen. Gutta spiller shuffle, rockabilly, urban zydeco og deltablues. Denne musikalske blandingen, blir en ytterst dansbar hybrid av sørstatsblues. Dette prosjektet vokste ut av en gjeng som tidligere har spilt med tunge navn som James Harman, Mud Morganfield, Louisiana Red, John Primer og Lazy Lester for å ha nevnt noen.
Lørdag 25 November er det er bare å snøre på seg danseskoa!


Trickbag

Fra Sverige, Finland og England, har en rekke album bak seg og bøttevis med blå rutine!. Trickbag har spilt i over 20 år. De spiller det de selv kaller «Lowdown Blues & Houserockin´Rhythm n´Blues». 
Trickbag har backet internasjonale størrelser som James Harman, Kid Ramos, Gene Taylor med flere. Gutta liker ektefølt musikk spilt fra hjertet. Trickbag har imponert publikum både i Europa og USA med sine eksplosive liveopptredener. Vi gleder oss til de kommer til oss i Drammen lørdag ettermiddag 25 November!


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE