ANNONSE

ALLE FOTO: BENEDICTE HAUGAARD / DRM24

Feiret første høstdag med magisk stemning på Blaa Aften

Rekordmange møtte opp da Drammenselvas Venner lørdag inviterte til Blaa Aften - kanskje byens største venners venner-fest.


Benedicte Haugaard

 02.09.18, kl. 12:34
 25.09.18, kl. 21:00


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Den første dagen i den første høstmåneden ble markert ved at den dugnadsbaserte foreningen Drammenselvas Venner inviterte til storstilt folkefest på Knive strand.

Det er vanskelig å unngå suksess når man får servert lokale band på scenen, lokalt øl i glasset og kjøtt fra Rema 1000 Tollbugata på grillen, men det er ingen tvil om at drammenserne koste seg under årets Blaa Aften. 

På Knive strand fant vi folk og dyr i alle aldre. Kongepuddelene Bella og Rouge koste seg minst like mye som babyen i vogna og 86-åringen i øl-køen.

FOR ALLE: På Blaa Aften er alle velkomne.

Tradisjon tro

Og det er ikke første gang Rune Jahnsen og Drammenselvas Venner inviterer til fest. Årets Blaa Aften var den tolvte i rekken, og den samme foreningen står også bak den årlige sankthansfeiringen på Holmennokken.

På scenen i år stod «Dress Amigos», «Bråtagata Bluesband», «Vintage Company» og «ASOS», og det hele endte klokken 23 med en båttur med MS Drammen inn til Drammen, til tross for nattlige hærverk på båten dagen før.

Se bilder:

...

LES OGSÅ: Inviterer til storstilt folkefest på Knive strand


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE