ANNONSE

ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Lokal musiker på «The Voice»-audition med egen raplåt

Med egenkomponert raplåt satser den lokale musikeren Endre «Change» Gryting fra Fjell på å overbevise dommerne i The Voice.


Benedicte Haugaard

 25.01.19, kl. 10:02
 31.01.19, kl. 00:00


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN/OSLO: «Change» er til vanlig fast inventar på G60 i Drammen, og er hvert år å se på scenen under Fjell-arrangementet «BlÅkkfestivalen».

Nå satser han i nye baner, og håper The Voice vil sette fart på musikkarrieren utenfor Drammen. 

- Det var faktisk produksjonen som spurte meg om det kunne være interessant å være med. Først takket jeg nei, men etter å ha tenkt meg om, og snakket med folka rundt meg bestemte jeg meg for å gjøre det, sier Gryting til DRM24. 

- Det er jo en god mulighet til å vise hva jeg kan, sier 22-åringen som ønsker å leve av egen musikk på et internasjonalt nivå. 

TV-DEBUT: Om Fjell-rapperen har en fremtid i The Voice får du svar på fredag kveld. (FOTO: TV2)

Risikosport

Det vanlige er at deltakerne stiller opp med kjente sanger fra store artister. Det for å kunne vise dommerne hvor på skalaen de ligger. Gryting derimot, valgte å rappe en egenkomponert låt. Noe dommerne tilsynelatende mente var tøft gjort. 

– Du melder deg på The Voice, du finner ut at du skal rappe og lage din egen låt. Hvor store baller har du egentlig? Spør CLMD-artist og The Voice-dommer Martin Bjercke etter endt audition.

Svaret på det, og om den lokale rapperen går videre i talentkonkurransen, får du på TV2 klokken 20.00 fredag kveld. 

LES OGSÅ: 10 år med G60: - Spesielt viktig for ungdommene på Fjell


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE