ANNONSE

SHOW: Flere barnehager stilte opp for å synge, gå i opptog og selvsagt få gratis is på Handletorget. Mye folk og stor stemning blir det av slikt.
ALLE FOTO: ROY HANSEN/ EIKERNYTT.NO

Hokksund-dagene i full gang

Hokksund-dagene er i full gang, og Hokksund sentrum er gjort om til en skikkelig markedsgate.


Roy Hansen

 16.06.17, kl. 09:15
 22.06.17, kl. 20:01


ANNONSE
ANNONSE

 

ØVRE EIKER: Det var som vanlig ordfører Ann Sire Fjerdingstad som sto for den offisielle åpningen. I sin tale berømmet hun alle ildsjelene som sto på for å gjøre dette mulig, samtidig som hun viste til at det stadig kommer nye butikker til sentrum, mens andre pusser opp og satser.

Ved siden av den offisielle åpningen, bød åpningsdagen på barnesang, parade med påfølgende gratis is til alle og ikke minst Hokksund Byteater Junior som underholdt på Handletorget, skriver Eikernytt.no. 

På ettermiddagen var det Amcar-parade som fylte hele Stasjonsgata med «dollarglis» i alle varianter. I tillegg ble det moteshow der de lokale butikkene viste fram sine varer, anført av Sine Frødin som konferansier.

Kveldens høydepunkt var en gratiskonsert med «The Midnight Rebels» utenfor rådhuset. Dessverre var det lite folk, men bandet gjorde i hvert fall sitt til for å holde på det publikummet som var.

  Ordfører Ann Sire Fjerdingstad foretok som vanlig den offisielle åpningen av Hokksund-Dagene og takket alle ildsjelene som sto på for å gjøre dette mu

Allsidig program

Hokksund-dagene fortsetter fredag, lørdag og søndag. Her finner du et allsidig program, men noe tivoli ble det dessverre ikke i år. Det har sin forklaring i at det faste tivoliet gjennom mange år, har lagt ned og det var ifølge ledelsen i handelsstandsforeningen, ikke mulig å skaffe en erstatter på så kort varsel.

Fredag spiller Staut på Sanden. Det er en konsert det kan være verdt å få med seg. 

Hele programmet for Hokksund-Dagene finner du her

 Alle modellene på mannekengoppvisningen takker fro seg etter endt visning - ledet av Sine Frødin.

 Amcar-paraden er et fast innslag under Hokksund-dagene og mange var møtt fram for å se alle de flotte bilene.

 Flere barnehager stilte opp for å synge, gå i opptog og selvsagt få gratis is på Handletorget. Mye folk og stor stemning blir det av slikt.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE