ANNONSE

ALLE FOTO: BENEDICTE HAUGAARD / DRM24

Minnekonserten «Blues for Børre» trakk fullt hus

Dagen etter Børre Hermansens begravelse inviterte Elvebyen Bluesklubb til «Blues for Børre» på Papirhuset - en musikalsk jam for å hedre en av byens ildsjeler.


Benedicte Haugaard

 13.09.18, kl. 13:36
 26.09.18, kl. 13:34


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Papirhuset var fylt til randen da Elvebyen Bluesklubb arrangerte en minne-jam for avdøde Børre Hermansen (58) onsdag kveld. 

Hermansen var et kjent fjes blant musikere og publikum i Drammen, best kjent som frontfiguren i lokalbandet Kleiva Strengelag, og disse stod selvsagt på scenen for å hedre sin avdøde musikerkollega og venn.

Bilderesultat for børre hermansen kleivaPAVAROTTI: Børre Hermansen var et kjent fjes i byens musikkmiljø. (FOTO: PRIVAT)

Sann hedersmann

Arrangør og formann i Elvebyen Bluesklubb, Reidar Førde, takket for det enorme oppmøtet. 

- På vegne av bluesklubben vil vi minnes Børre, som utenkelig ikke lenger er iblant oss. Vi savner han sårt.

Hermansen var en av initiativtakerne bak bluesklubben, og hadde mange tanker om hvordan klubben skulle være. Disse delte han med formannen like før han ble tatt av kreften.

- Det var takket være hans engasjement at klubben oppstod, og han hadde mange visjoner om klubbens fremtid. Noe av det siste han sa til meg var at han ønsket at Elvebyen Bluesklubb skulle være en annerledes bluesklubb, og vi i styret vil gjøre vårt beste for å leve opp til hans visjon. 

En av tingene Hermansen ønsket var en fast, månedlig musikkjam. Dette er bluesklubben nå i ferd med å gjennomføre. Til begravelsen ønsket ikke familien blomster, men et bidrag og flere medlemskap til bluesklubben.

Se bilder:

...


LES OGSÅ: Pavarotti fortviler: - Hvorfor flytter de til byen om de ikke tåler støy?


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE