ANNONSE

SPILLER LØRDAG: Veronica Anderesen, Morgan Olai, Peer Nic, Norsk RåkK, Pappasaft.
FOTO: PRESSEBILDER

Gratisfestival med flere artister på Papirhuset i kveld

Det blir allikevel musikkfest i helga selv om Working Class Hero-festivalen ble avlyst - og det koster deg ikke en krone!


Alexander Jansen

 17.06.17, kl. 06:38
 17.06.17, kl. 21:42


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det forteller initiativtaker Kenneth Midtskogen, daglig leder i Adamo Music. Første artist går på scenen klokken 18.00 i dag på Papirhuset.

- Nå må Drammen vise at vi bryr oss om kultur når vi tilbyr dette gratis for alle som ønsker! Jeg gleder meg skikkelig! Håper på ei heidundranes fest, uttaler Midtskogen til DRM24.

Arrangementet har 18 års grense, og er et samarbeid mellom Midtskogen, Papirhuset, Show-teknikk og Saturn kommunikasjon, som alle bidrar gratis.

Disse artistene opptrer:

Veronica Anderesen:

Veronica Andersen er en imponerende og selvstendig artist. Fra en søvnig Sørlandsbygd, har hun plukket opp musikalske elementer fra artister som Tori Kelly og Ed Sheeran. Musikken er en blanding av Soul, R&B og akustisk folk, og sangene er som vridd ut av hjertet til en ung artist. Kjærlighet, usikkerhet, drømmer, håp, hard jobbing og lidenskap er både tema i låtene og ord som øyeblikkelig assosieres med den 17 år gamle artisten. Hun lister seg stille inn på scenen med en gitar i hendene, og pirker deg forsiktig i hjertet fra første tone.

Morgan Olai:

I et lettsindig univers av holmer og skjær finner du Morgan Olai, en av rikets ferskeste lydpoeter. En kjærkommen blanding av karisma, djevelsk gitarspill og jordnære tekster gjorde at den unge drammenseren debuterte som festivalartist på Working Class Hero i 2016. Med et lydbilde som kombinerer retrovibber med ungdommelig friskhet, kan det fort hende at mor og datter finner en felles favoritt.

Peer Nic:

Musikken til Peer Nic springer ut fra en klassisk sanger/låtskrivertradisjon. Sangene bæres frem av innovativt gitarspill og åpne stemminger. Sangene har et stort stemningsmessig spenn - fra den søte Beatlesaktige visa til hymner fra låtskriverkunstens mørkere skoger. Peer er inspirert av The Band, Bob Dylan, Neil Young, Richard Thompson og Townes van Zandt, og vi ser for oss at han lett kunne delt scene med samtlige uten å gjøre skam på seg selv, eller de nevnte musikalske klippene. Snarere tvert i mot.

Norsk Råkk:

Norsk Råkk har i en årrekke markert seg med sine høyenergiske og upretensiøse liveshow landet over, og blander sammen musikalske elementer og stilarter med samme selvfølgelighet som de bytter instrumenter på scenen under konsertene sine. Den dansbare punkrocken, med innslag av ska-rytmer og melodisk reggae, appellerer til et bredt publikum, og lokker frem den gode feriefølels...en - om det er festivalsommer eller den svarteste vinter. Nå er blåserekka blankpussa og Norsk Råkk er klare for å slippe ny skive på Big Day Records.

Pappasaft:

2017 har vært et godt år for Pappasaft: De slapp i januar sin andre fullengder, I Verste Velgående, gjennom Big Day Records til flotte kritikker hos blant annet Norway Rock Magazine (5/6), Hissig.no (4/5) og Musikkhyneter (7/10). Live har bandet spilt landet rundt i rundt 6 år i god DIY-ånd og varmet opp for størrelser som Turboneger, Oslo Ess og The Dogs. Da releaseturneen for sistnevnte plate ble avsluttet på Krøsset i Oslo seint i februar, mente musikknyheter at konserten stod til 10/10. Dette vitner godt om de livlige, inkluderende og engasjerende konsertene bandet er kjent for. Pappasaft serverer livlig og leken pønkråkk med politisk bitt og med humoren i god behold - rett fra det som er igjen av levra!

LES OGSÅ: Avlyser Working Class Hero - igjen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE