ANNONSE

I DRAMMEN: Vivian Sørmeland (i midten), tidligere idol-deltaker, deltar på turné med Donkeyboy-gutta som vokalist.
ALLE FOTO: ANDREA SYVERSEN

Donkeyboy tilbake på hjemmebane for fullt hus

Med et forrykende lysshow og trofast publikum ble drammensbandets to konserter fredag stor suksess.


Andrea Syversen

 10.03.18, kl. 09:43
 15.03.18, kl. 15:01


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det har gått ni år siden Donkeyboy slo gjennom i rampelyset, da med fargerike dresser og fengende refrenger. Nå er antrekkene tonet ned, men låtene fortsetter å ligge på hitlistene.

Med trofast publikum i salen og fans på første rad ble det god stemning fredag kveld. Det er fem år siden Donkeyboy sist sto på scenen i Drammen, men de var ikke glemt av drammenserne av den grunn. Cato Sundberg (vokal og gitar), Kent Sundberg (synthesizer og vokal, Peter Michelsen (gitar og kor) og Thomas Drabløs (slagverk) så ut til å trives på scenen igjen – og trivdes med comebacket.

- Det er alt for lenge siden vi har spilt på Union Scene, det er deilig å være tilbake igjen, fortalte gitarist Peter Michelsen under konserten.

350 møtte opp på kveldens familiekonsert, og nærmest like mange på 18+ konserten noen timer senere. På scenen hadde bandet med seg innleide musikerne – samt gjester fra England blant publikum. Det ble prat, fotografering og allsang mellom publikum og artistene på scenen.


Nytt og gammelt

Kvelden besto av en god kombinasjon nye og gamle låter. Låten «I'll be alright» kom ut på fredag og ble godt mottatt av publikum. Det har vært rolig fra Drammens-bandet de siste årene, men i løpet av 2018 kommer det et etterlengtet album. 

De neste ukene skal Donkeyboy være med på Vinterlyd-turneen 2018 i Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo.

LES OGSÅ: Fra pappaperm til nye Donkeyboy-planer

SE FLERE BILDER FRA KONSERTEN HER:

...


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE