ANNONSE

TOPP 10: Zino Mohammad er klar for Idol-finalene.
ALLE FOTO: TV2

Zino (21) fra Drammen videre til topp 10 i «Idol»

Drammensjenta er klar for direktesendinger på TV2 neste uke. Men alt håp er ikke ute for Victoria Rensel fra Spikkestad, som røk ut fredag kveld.


Alexander Jansen

 28.09.18, kl. 19:53
 11.10.18, kl. 19:57


ANNONSE
ANNONSE

 

OSLO: 18-åringen fra Røyken har nemlig muligheten til å sikre seg et «wildcard», som en av de fem som røk ut under fredagens Idol-sending. Rensel slet med stemmen og måtte ha legehjelp før en følelsesladet akustisk fremføring.


Nå er det opp til TV-seerne å stemme frem hvem de ønsker å gi en ny sjanse på TV2s hjemmesider, eller via SMS. Ønsker du å se Victoria videre, må du sende SMS «4» til 26700 eller ringe telefon 829 49 204. 

– Jeg fortjener en plass videre i Idol fordi jeg ikke er klar for å forlate drømmen og gå tilbake til hverdagen. Selv om jeg har gjort en del allerede, føler jeg ikke at jeg er ferdig ennå. Jeg har så mye mer jeg vil vise dere. Det er enda masse jeg vil lære og oppleve. Jeg er klar for flere utfordringer og jeg lover jeg skal levere mitt aller beste, sier Spikkestadjenta.

Se video av Victorias fremføring; «Almost Is Never Enough - Ariana Grande»:

Zino's stemmeprakt imponerte igjen

For Zino Mohammad (21) fra Drammen blir imidlertid ikke det nødvendig. Når topp 15 var samlet til intimkonsert på Ekebergrestauranten i Oslo foran dommerpanelet, gikk drammensjenta direkte videre.

- Det er helt utrolig, jeg er helt tom for ord og klarer egentlig ikke beskrive hvor mye det betyr at jeg er videre, forteller Mohammad på telefon til DRM24 fredag kveld.


Zino har måtte holde på hemmeligheten i flere måneder siden innspillingen, og gleder seg nå til å reise til Oslo for et hektisk program med forberedelser neste uke.

- Jeg reiser søndag kveld, og vil selvfølgelig gjøre mitt beste og enda litt ekstra, sier drammensjenta, som til daglig studerer i Ålesund.

Zino er altså klar for direktesendt TV neste fredag, og er selvfølgelig også avhengig av publikums stemmer for å ta seg videre i sangkonkurransen. 

- Jeg kommer til å jobbe med scenepersonlighet og innlevelse, og få frem følelsene i sangen. Jeg liker å få det til å smitte over på publikum, forteller Mohammad til DRM24.

Se video av Zino's fremføring; «Beautiful Flower - India Arie»LES OGSÅ: Zino og Victoria konkurrerer om topp 10-billett i «Idol»


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE