ANNONSE

ARKIVFOTO: SIMEN NÆSS HAGEN / DRM24

Venter 150.000 til Elvefestivalen

Forberedelsene er i full sving før årets store festivalhelg i Drammen, med over 100 aktiviteter på programmet for store og små.


Redaksjonen

 21.08.17, kl. 16:28
 14.09.17, kl. 15:28


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - På Gamle Kirkeplass er det duket for en rekke spektakulære konserter med både nasjonale og internasjonale navn på plakaten, forteller arrangør Byen Vår Drammen. 

- Elvefestivalen forventer besøk av opp mot 150 000 gjester over fire dager, og er en av de største folkefestene i både norsk og skandinavisk sammenheng, uttaler arrangøren. 

LES OGSÅ: Godt forhåndssalg til Elvefestivalen

Ny rekord i forhåndssalg

– Billettsalget til konsertprogrammet har gått meget bra, og det er tydelig at folk gleder seg til festival, forteller en fornøyd festivalsjef Tom Sørgård.

– Forhåndssalget av festivalpass har satt ny rekord, VIP-billettene til fredag er utsolgt, og dagsbillettene selger meget godt, fortsetter festivalsjefen.

Nytt på scenen i år er også satsning på lokale talenter på konsertprogrammet, hvor stjerneskuddene Morgan Olai fra Drammen og Jimi Somewhere fra Eiker får æren av å åpne hver sin dag på Gamle Kirkeplass.

LES OGSÅ: Fellesverket rigger til takkonsert for ungdom

MYE FOLK: Konsertene på Gamle Kirkeplass trekker inntil 10.000 mennesker.

Tilrettelagt transporttilbud

I tillegg har transporttilbudet under Elvefestivalen aldri vært bedre, til stor glede for alle nær- og langveisfarende. Nytt av året, etter stor etterspørsel, er at det i samarbeid med Unibuss settes opp egne nattbusser til Sande, Svelvik, Horten og Holmestrand – områder som tidligere ikke har hatt et godt tilbud for å frakte gjester fram og tilbake hele festivalperioden.

Dette supplerer et allerede godt tilbud rundt i Buskerud via Brakar, og langdistansetransport med NSB og Nettbuss. 

– Det er ekstra gøy å tilby tidenes transporttilbud slik at våre nærliggende kommuner kan komme seg til og fra festivalen på en effektiv og lettvint måte, fra tidlig på morgenen til langt på natt, sier Søgård.

LES OGSÅ: Inviterer byens unge til egen gratisfestival under Elvefesten

Verdensstjerne

Fredag 25. og lørdag 26. august byr årets konsert-lineup på 16 unike artister.

Den verdenskjente popstjernen M.I.A. er for mange årets høydepunkt, i tillegg byr programmet på toppnavn som rockeikonet Åge Aleksandersen, vår alles favorittdanske Kim Larsen, Norges råeste rap/rock-gruppe OnklP & De Fjerne Slektningene, samt flere andre velkjente navn som Raga Rockers, Ina Wroldsen og Janove.

Slik er konsertprogrammet:

Fredag 25. August

Kim Larsen & Kjukken
Ina Wroldsen
Minor Majority
Raga Rockers
Tønes
Daniel Kvammen
Mikhael Paskalev
Jimi Somewhere

Lørdag 26. August

M.I.A.
Åge Aleksandersen & Sambandet
Janove
OnklP & De Fjerne Slektningene
Sondre Lerche
Ary
Elsa & Emilie
Morgan Olai

LES OGSÅ: Torgfesten som blåste taket av Drammen

LES ALT OM ELVEFESTIVALEN 2016 HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE